Tati se ovo neće svideti! Mlađa ćerka Zdravka Čolića objavila fotografiju iz spavaće sobe, Larino srce godinu dana pripada njemu (foto)

Tati se ovo neće svideti! Mlađa ćerka Zdravka Čolića objavila fotografiju iz spavaće sobe, Larino srce godinu dana pripada njemu (foto)

Autor: | 18/05/2022

0

Lara Čolić proslavila godišnjicu veze

Da je u vreme njegove najveće popularnosti postojao Instagram, Zdravko Čolić bi, bez sumnje, imao rekordan broj pratilaca, a verovatno bismo nešto više saznali i o njegovom privatnom životu. Iako je i danas prilično škrt na rečima kada govori o ženi i deci, njegove ćerke prilično su aktivne na društvenim mrežama i ne kriju kako žive.

Pročitajte: Susret uz kamin i sveće - Zdravko Čolić priznao sa kojom poznatom pevačicom je imao romansu

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Unu Čolić već smo dobro upoznali, a sada je došao red da upoznamo i njenu mlađu sestru Laru, koja je rođena 2006. godine. Ona je ovih dana obeležila godišnjicu emotivne veze, a tim povodom objavila je i fotografiju sa dečkom, nastalu u spavaćoj sobi.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića smelo pozira u kupaćem kostimu, tata poručuje - Ona u biti nije takva (foto)

Instagram

 

Ovo nije prvi put da je Lara slikala svog partnera. Prethodnu objavu, na kojoj je u zagrljaju misterioznog muškarca, pratila je poruka: „On ima mesto u mom srcu koje niko nikada neće imati“.

Pročitajte: Najbolji tata na svetu - Ćerka Zdravka Čolića otvorila porodični album i objavila nikada viđene fotografije

Instagram

 

Imajući u vidu reči Zdravka Čolića izgovorene pre nekoliko godina, verujemo da mu nije lako.

‒ Ponosan sam na svoje ćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti