Nije sve onako kao što izgleda: Istina o Jovanu Memedoviću posle više od dve decenije isplivala u javnost

Nije sve onako kao što izgleda: Istina o Jovanu Memedoviću posle više od dve decenije isplivala u javnost

Autor: | 13/02/2023

0

Istina o Jovanu Memedoviću impresionirala javnost

Jovan Memedović važi za jednog od najomiljenijih voditelja u našoj zemlji. Duže od dve decenije gledamo ga na malim ekranima i uživamo u njegovom šarmu i profesionalizmu koji se danas sve ređe sreće.

Na internetu se nedavno pojavio snimak emisije koja je najavljivala finale Svetskog prvenstva u fudbalu 1994. godine, a domaćin programa bio je upravo Jovan Memedović. Ipak, malo ko zna kako je popularni voditelj počeo karijeru.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene - Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

rts printscreen

 

− Kao nezaposlen si na birou, mislim da to pravilo još važi, i dužan si da svaka tri meseca dođeš da se javiš referentu, on upiše tvoje vreme koje provodiš kao nezaposlen i tu ti raste neki broj poena ili bodova. U slučaju konkursa za radni odnos onaj koji ima više bodova bude primljen – pričao je Memedović jednom prilikom.

Pročitajte: Sed, šarmantan i veoma uticajan - Partner Darije Kisić je ozbiljna faca, tajanstveni Dragan konačno u javnosti FOTO

Instagram

 

Tada je otkrio da se redovno javljao na biro, a potom je opisao prelomni momenat.

− Jednog dana dolazim da se javim u sobu 101, kad ono pedesetoro ljudi stoji u redu. Ne znam o čemu se radi, gledam, preskočim sve njih, uđem na vrata, vidim tu ženu referentkinju i pitam je: „Kod vas da produžim bodove?” A ona: „Ne, ne, ovo je konkurs za televiziju, idite na druga vrata.” Ja odem na druga vrata, tu su bila dva čoveka, kad evo ti ga taj jedan, dolazi i pita me: „Izvini, šta si ti završio” – ispričao je popularni voditelj.

− Ja kažem završio sam DIF. „Vidi, ovde smo napravili interni konkurs za Jutarnji program RTS-a, pa ako te interesuje, dođi da porazgovaramo. Nismo računali na nekog difovca, ali možda bi mogao ti, videćemo...”. Ja odem, razgovaram sa njima, kaže: „Dobro, ajde, treba nam pet”. Već sam bio i zaboravio na to kada su mi se u ponedeljak javili: „Ako biste došli, mi smo se odlučili za vas”. To je bilo bez ikakve pripreme, sudbina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin