Sed, šarmantan i veoma uticajan: Partner Darije Kisić je ozbiljna faca, tajanstveni Dragan konačno u javnosti FOTO

Sed, šarmantan i veoma uticajan: Partner Darije Kisić je ozbiljna faca, tajanstveni Dragan konačno u javnosti FOTO

Autor: | 12/02/2023

0

Partner Darije Kisić posle duže vremena ponovo u javnosti

Uprkos velikom interesovanju za njen privatni život, Darija Kisić nikada nije pristala da udovoljava zantiželji javnosti i otkriva detalje svoje intime.

O bračnom statusu svedočila su dva prezimena, a u zvaničnoj biografiji kao ime supružnika spomenut je Vladimir Tepavčević.

Pročitajte: Da li se ovako ide na sastanak s predsednikom? Modno izdanje Darije Kisić ne prestaje da se komentariše FOTO

Instagram

 

O braku ministarke za brigu o porodici i demografiju ni danas se ne zna ništa, osim da se u nekom trenutku diskretno razvela, kao i da je majka osamnaestogodišnje ćerke Tine.

Pročitajte: Lepota se konačno vratila na velika vrata - Ćerka Darije Kisić prošetala modnom pistom, manekenski debi o kom se priča

Instagram

 

Početkom prošle godine ljubavni život Darije Kisić ponovo se našao u fokusu, nakon što se, ruku podruku, pojavila sa novim partnerom, glavnim i odgovornim urednikom televizije B92 Draganom Karadžićem. Kako su naveli dobro informisani izvori, kada su se uverili da zajedno dobro funkcionišu, odlučili su da lepe vesti podele sa svima.

Pročitajte: Novi emotivni partner Darije Kisić Tepavčević je OVAJ uticajni muškarac, pogledajte prve zajedničke fotografije

Ata Images

 

Uprkos tome što je najveći deo karijere proveo u medijima, Dragan Karadžić izbegava eksponiranje u javnosti. Osim što je prilično aktivan na Tviteru, gde redovno komentariše aktuelne događaje i učesnike društveno-političkog života, sada je na Instagramu podelio jednu novu fotografiju kojom je Dejanu Panteliću poželeo dobrodušlicu na B92.

“Idemo dalje”, kratko je napisao.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti