Marijana Tabaković iskrena: To bi bila najveća kazna za mene kao roditelja

Marijana Tabaković iskrena: To bi bila najveća kazna za mene kao roditelja

Autor: | 15/03/2021

0

Voditeljka Marijana Tabaković - šarmom i toplinom osvojila je srca publike...

Kada je pre pet meseci preuzela uredničku i voditeljsku poziciju u Jutarnjem programu na TV Prva, Marijana Tabaković donela je pravo osveženje i energiju i svojim šarmom i toplinom osvojila je srca publike. Diplomirana novinarka Fakulteta političkih nauka u Beogradu svoje prve novinarske korake započela je na radiju "Dojče vele" u Bonu, dok je na Studiju B pokazala kako vlada veštinama informativnog novinarstva. Timu prve televizije pridružila se početkom 2020. kao jedan od urednika emisije "150 minuta" , čiji je deo ekipe bila pre "Jutra".

Pročitajte: Marijana Tabaković za "HELLO!" o suprugu, deci i novim poslovnim izazovima - Nepopravljivi sam sanjar

Luka Šarac

 

Kada se kamere ugase, Marijana je majka ćerke Petre (2) i sina Pavla (4) koje je dobila u osmogodišnjem braku sa suprugom Ivanom. U današnje vreme, kada je sve teže sačuvati brak, voditeljka Marijana Tabaković u intervjuu za "Stil" navodi i kako neguje odnos sa suprugom, kao i kako rešavaju nesuglasice.

- Mi smo savršen sklad dve potpuno različite prirode i u tome leži ako možemo da kažemo tajna našeg uspešnog braka. Za nesuglasice nemamo vremena, uz Pavla i Petru smo naučili da se sve rešava brzo i u hodu. Loša energija i rasprave su za nas gubljenje vremena - iskrena je Marijana, koja otkriva i kojim metodama se služi u vaspitanju dvoje mališana. 

Pročitajte: Jovana Joksimović - Žao mi je što ljudi Željka ne poznaju kakav on zapravo jeste

Luka Šarac

 

 

Poštovanje i odgovornost, to je okosnica svega. Učim ih da poštuju ljude oko sebe, svoje drugare. Da razumeju slabije i da znaju da cene ono što imaju. Jako mi je važno da izrastu u dobre ljude pre svega. Najveća kazna za mene kao roditelja bila bi da ne uspem u tome - iskreno je zaključila popularna voditeljka. 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin