Milan Marić otvorio dušu, ljubav se ugasila: Svaki raskid je težak...

Milan Marić otvorio dušu, ljubav se ugasila: Svaki raskid je težak...

Autor: | 27/10/2022

0

Ljubavni život Milana Marića sve zanima 

Milan Marić dosledan je stavu da nikada ne komentariše svoj ljubavni status. Poznato je da je u vezi sa Mijom Bjelogrlić, ćerkom Dragana Bjelogrlića, ali taj deo privatnosti brižljivo čuva samo za sebe. Uoči hrvatske turneje predstave „Hotel 88“, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije govorio je za „Gloriju“ o statusu seks simbola, ženama, te otkrio da li sebe za deset godina vidi sa porodicom i decom.

Pročitajte: Mia mudro ćuti, ali ne i Aleksej! Bjelogrlić jasno stavio do znanja šta misli o sestrinom dečku Milanu Mariću (foto)

Instagram

 

‒ Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: „Ajde, ajde, vreme ti je“... ‒ otkrio je Marić.

Na pitanje šta prvo primeti na ženama odgovorio je:

‒ U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe.

Pročitajte: Fatalna ljubav - Osamnaest godina starija Jelena ostavila je Milana Marića, ali i dalje žive pod istim krovom, ovo je razlog

Getty Images

 

Pre sedam godina bio je u vezi sa hrvatskom glumicom Ninom Violić. Novinara hrvatske „Glorije“ zanimalo je da li je ikada bio ostavljen.

‒ Da. I dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku – zaključuje zvezda filma „Toma“. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti