Bojana Ristivojević: Svoj budilnik od sada navijam u pet ujutru

Bojana Ristivojević: Svoj budilnik od sada navijam u pet ujutru

Autor: | 13/11/2020

0

Bojana Ristivojević novo je lice Televizije "Prva" i jedan od domaćina "Jutarnjeg programa". Bojana se priključila voditeljima Marijani Tabaković, Mariji Savić Stamenić i Filipu Čukanoviću a svoju prvu emisiju imala je danas. Harizmatična voditeljka je stekla veliku popularnost vodeći emisije "Dobro jutro, Srbijo", "Poželi pesmu", "Provodadžije", "Prelo", kao i rijaliti "Parovi" a sada je spremna i za potpuno novi izazov. Publika je poznaje po vedroj energiji, šarmu, toplini, snalažljivosti. Od danas je javnost imati priliku i da je vidi u jednom drugačijem angažmanu, za koji se Bojana dugo i studiozno pripremala.

Pročitajte: Jovana Joksimović od 30. novembra na ovoj televiziji?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Ristivojevic (@bokalica)

- Radujem se novom početku i radu na Televiziji "Prva". Posebna mi je čast što ću biti deo najgledanijeg jutarnjeg programa. Oduvek sam želela da radim jutarnji program i sada mi se ta želja ostvaruje. Uz veliki trud koji sam i sama uložila kako bih bila spremna da se priključim informativnoj redakciji i "Jutru", koje je zaista impozantan program. Tim sa kojim sarađujem je odličan, urednici su sjajni i mogućnosti velike, što mi je dodatna motivacija za rad. Nadam se da ću ujedno dati i svoj doprinos da budu još bolji, ukoliko je moguće, a nadam se da jeste. Prva je porodična televizija i "Jutro" je program za sve, pa verujem da će cela porodica uživati i u "Jutru" sa mnom, a meni je drago što sam postala član porodice "Prve" televizije - rekla je Bojana.

Pročitajte: Iznenadila - Ksenija Bujišić posle tri godine donela veliku odluku

Bojana Ristivojević ne krije da je veoma uzbuđena svojim novi poslovnim poduhvatom. Priznaje da joj neće biti teško da se rano budi.

- Svoj budilnik navijam u 05h, a vi ne morate da se budite pre 06:55h - napisala je Bojana na svom "Instagram" nalogu i najavila svoj početak na novom poslu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Ristivojevic (@bokalica)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram