Marija Savić Stamenić: Rastanci su uvek teški i emotivni, ponosna sam što ću mnogima iskreno nedostajati

Marija Savić Stamenić: Rastanci su uvek teški i emotivni, ponosna sam što ću mnogima iskreno nedostajati

Autor: | 28/07/2019

0

Na radnom mestu provodimo toliko vremena da nam kolege često postanu bliski poput porodice i prijatelja.  Ako smo na istom poslu godinama, ili kao Marija Savić Stamenić deceniju i po, nije lako doneti odluku o promeni. Ipak, urednik i voditelj Jutarnjeg dnevnika RTS je nedavno iznenadila gledaoce kada je saopštila da odlazi sa nacionalne televizije posle 15 godina.

- Ovo je moja poslednja emisija na RTS. To bi bilo sve u ovom jutarnjem dnevniku. Vama hvala na poverenju i pažnji, ne samo danas nego svih ovih godina. Hvala RTS, on je bio moja kuća prethodnih 15 godina. Od avgusta se gledamo na drugom mestu, a ja ću sada kao i uvek da vas pozovem da ostanete uz RTS i da vam poželim da imate lep i prijatan ovaj dan i sve druge koji su pred nama -  rekla je Marija, koja je donela odluku da pređe na TV "Prva". Sada je za "Blic" ispričala da je veoma ponosna jer je shvatila koliko će nedostajati kolegama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Jun 28, 2019 at 1:57pm PDT

- Rastanci su uvek teški i emotivni. Posle toliko godina niste ni svesni, dok ne krenete, koliko istinskih prijatelja imate, ne samo među novinarima, nego i među snimateljima, montažerima, šminkerkama, vozačima, kamermanima, toncima... Ali, dobro je što ovakvi trenuci podstiču ljude da otvore srce, da kažu ono što misle i osećaju. I ja sam veoma ponosna kada vidim koliko je ljudi kojima ću iskreno nedostajati, kao i oni meni. Pitaju me šta su mi urednici rekli. Ne mogu da kažem šta mi je rekao urednik, ali mogu da kažem da mi je posle tog razgovora bilo i lakše i teže da odem i da sam zahvalna na svakoj reči koju je izgovorio. Dobila sam bezbroj poruka i poziva, ne samo iz Srbije nego i iz Crne Gore, Makedonije, BiH, Hrvatske. I od kolega naravno. Neke od najlepših reči čula sam od dopisnika RTS - od Čačka do Vašingtona. Uglavnom, žao im je što odlazim ali razumeju moju potrebu za promenom - rekla je Marija.

Hellomagazin.rs Printscreen/Instagram-Gloria

Pročitajte još

Najnovije vesti