Filip dobija pojačanje: Ona je Jovanina zamena i novo lice jutarnjeg programa (foto)

Filip dobija pojačanje: Ona je Jovanina zamena i novo lice jutarnjeg programa (foto)

Autor: | 02/10/2020

0

Filip Čukanović preuzeo je jutarnji program na „Prvoj“ televiziji kada su se Jovana i Srđan usled nesporazuma sa čelnicima „Prve“ povukli. Još nije poznato da li će voditeljski par nastaviti 15 godina dugu saradnju i na kojoj televiziji ćemo imati priliku da ih gledamo. Ipak, poznato je da će ona biti zamena Jovane Joksimović u emisiji „Jutro“.

Prema novim informacijama, Filip Čukanović dobiće pojačanje, a Jovana Joksimović zamenu. Voditeljka Marijana Tabaković, koja je radila kao voditelj i urednica porodične emisije „150 minuta“ postaje zamena Jovane Joksimović.

Pročitajte: Posle punih 15 godina Jovana i Srđan se razdvajaju, voditelj nije dobio ponudu velike televizijske kuće

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Tabakovic (@maryjanetabak) on Sep 23, 2020 at 4:26am PDT

‒ Odlično se snašla ispred kamera, pa je uredništvo „Prve“ odlučilo da je stavi u jutarnji umesno Jovane Joksimović. Osim što će voditi emisiju, Marijana će biti i jedan od urednika jutarnjeg. Iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, tako da čelnici televizije veruju da će ova rokada biti pun pogodak ‒ kaže izvor za „Informer“.

Ipak, to nije jedina promena u emisiji „Jutro“. Čelnici „Prve“ odlučili su da Marijana i Filip dobiju novi koncept emisije. Naime, Marijana i Filip jutarnji program neće voditi zajedno, već naizmenično, kako bi svako imao priliku da se što bolje predstavi publici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram