Maja Nikolić Japundža: Novi voditeljski angažman u šouu "Ples sa zvezdama"

Maja Nikolić Japundža: Novi voditeljski angažman u šouu "Ples sa zvezdama"

Autor: | 07/02/2014

0

Sa TV "Prva" zasad je potvrđeno da će nova emisija "Ples sa zvezdama" startovati u narednih nekoliko meseci, kao i da je jedna od učesnica glumica Lena Bogdanović. Kako "Blic" saznaje, deo voditeljskog para biće Maja Nikolić, koja odnedavno ne vodi Jutarnji program na Javnom servisu.
- Vi i ja se vidimo u nekoj drugoj emisiji - poručila je Maja gledaocima RTS kada je 31. januara poslednji put vodila Jutarnji program na ovoj televiziji.
Ona je kasnije i na svom Tviter profilu potvrdila da počinje sa novim projektima, a između ostalog, navela je da se raduje "novom početku". Maja od tada nije bila dostupna za komentare, ali, kako saznajemo, karijeru bi trebalo da nastavi na TV "Prva", i to baš u šou "Ples sa zvezdama".
- Maja je uz još tri imena u užem izboru za poziciju voditelja ove nove muzičke emisije na "Prvoj". Pregovori su započeti i obe strane su zaista zagrejane za tu ideju. Maja je dugo jedno od najprepoznatljivijih TV lica i na "Prvoj" bi rado voleli da je vide u svojim redovima - kaže izvor blizak produkciji emisije koja bi trebalo da na ovoj televiziji nasledi formate poput "Prvog glasa Srbije" i nedavno završenog šoua "Tvoje lice zvuči poznato".
Inače, "Ples sa zvezdama" je emisija koja se po licenci prikazuje širom sveta. To je takmičenje u standardnim i latino plesovima a parovi koji se nadmeću sačinjeni su po principu jedna poznata ličnost i jedan profesionalni plesač. Takođe, u žiriju će biti ljudi koji se profesionalno bave plesom. Svi parovi će morati da prođu kroz sve muzičko-plesne žanrove. Obavezni plesovi u ovom šouu su ča-ča-ča, džajv, fokstrot, samba, rumba, tango, paso doble, kvikstep, valcer i bečki valcer.
Originalno "Ples sa zvezdama" emitovan je u Britaniji, u produkciji Bi-Bi-Sija pod nazivom "Strictly come dancing", a najveću popularnost je stekao u Americi. U šouu su, između ostalih, učestvovali Kim Kardašijan, Pamela Anderson, Ivander Holifild, Monika Seleš...
Kada je potvrđeno da će se šou emitovati na "Prvoj" fanovi su na društvenim mrežama počeli da pišu koga bi najradije videli na plesnom podijumu. Među prvima na listi želja su pobednica emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ Ana Kokić, pevačica Sara Jovanović i glumac Miloš Biković.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti