Iznenadila: Ksenija Bujišić posle tri godine donela veliku odluku

Iznenadila: Ksenija Bujišić posle tri godine donela veliku odluku

Autor: | 12/11/2020

0

Voditeljka Ksenija Bujišić odradila je svoju poslednju vremensku prognozu na Televiziji "Prva". Naime, protekle tri godine, iako je bila u blagoslovenom stanju i na svet donela ćerku Loru, skoro i da nije bila na porodiljskom. Samo tri meseca posle porođaja, Ksenija je vratila na posao i budila sa Srbijom. Međutim, lepa voditeljka na svom "Instagram" profilu objavila je da došlo vreme da se pozdravi sa ekipom Jutarnjeg programa.

- Zapravo, Srbija se budila sa mnom, jer ne verujem da je nekome (sem mojih kolega) alarm zvonio oko 04:30h. Raditi jutarnji program za mene nije bila samo radna obaveza, već način zivota. Danas, posle skoro tri godine, svoju poslednju prognozu odjavljujem uz sunčano vreme zauvek. Jer raspoloženje nikada ne sme da zavisi od vremenskih prilika, a priroda nek radi šta joj je volja- mi biramo osmeh i sreću! Bilo mi je zadovoljstvo i čast da budem deo najgledanijeg jutarnjeg programa u regionu. Toliko o vreme za ovo jutro. Vaša Ksenija, za kolege - Olgica - napisala je vidno raspoložena voditeljka Ksenija Bujišić.

Pročitajte: Ksenija Bujišić objavila prvu fotografiju sa suprugom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 9. Нов 2020. у 9:42 PST

Iako u svom postu nije navela gde ćemo sada moći da je gledamo, u video zapisu koji je objavila donekle je i to otkrila. Naime, Filip Čukanović i ona pozdravili su se uživo u programu, a Ksenija je obećala da će se još družiti i viđati. Sigurno je da Ksenija nastavlja da se bavi televizijskim poslom, pa ćemo je verovatno gledati u nešto drugačijem formatu.

Pogledajte kako se Ksenija obratila javnosti i oprostila od Jutarnjeg programa, a prilično je iznenadila i kolegu Filipa.

Pročitajte: Voditeljka Ksenija Bujišić - Pravi smisao života sam shvatila zahvaljući ćerki Lori

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) дана 11. Нов 2020. у 9:28 PST

Koju emisiju će sada raditi, voditeljka nije otkrila, ali verujemo da će se i to veoma brzo saznati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram

Pročitajte još