Držala ga je za ruku do kraja: Ovo je supruga Ćire Blaževića sa kojom je 61 godinu delio dobro i zlo FOTO

Držala ga je za ruku do kraja: Ovo je supruga Ćire Blaževića sa kojom je 61 godinu delio dobro i zlo FOTO

Autor: | 08/02/2023

0

Supruga Miroslava Ćire Blaževića bila je do kraja uz legendarnog trenera

Legendarni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević napustio nas je posle duge i teške bolesti, pred svoj 88. rođendan. Njegov život bio je veličanstven i buran u isto vreme, a kroz sve uspone i padove prolazio je zajedno sa najvećom podrškom, suprugom Zdenkom.

Pročitajte: Dva dana pred rođendan preminuo legendarni Miroslav Ćiro Blažević - Odlazim spokojan, nemojte me žaliti

Profimedia

 

Upoznali su se u Rijeci, a venčali pre više od šest decenija, davne 1961. godine. On je igrao fudbal u gradu na severu Jadrana, a nekoliko godina mlađa Zdenka bila je maturantkinja koja je iznajmljivala sobu na istom spratu. Kako je rekao, prvo ga je očarala njena tajanstvenost.

Pročitajte: Legendarni Ćiro Blažević u kritičnom stanju, poslednje reči slamaju srce - Rak mi je otišao na sve kosti i najgore mesto

Privatna arhiva

 

Budućnost je pokazala da je napravio najbolji mogući ljubavni izbor. Jer, ljubav je najveća stvar na svetu, često je isticao.

− Teško smo živeli prvih godina, ali Nena je sve vreme bila uz mene. Prodavala je salatu kako bismo imali za život. Podmetala je leđa kada nam nije bilo lako, a i ja sam uvek bio tu za nju. Svaku krizu smo zajedno prebrodili.

Pročitajte: Legendarni Miroslav Blažević rastužio region - Godinu i tri meseca imam rak, a ćerke me nisu pitale kako sam

Profimedia

 

Ćiro i Zdenka dobili su troje dece: Barbaru, Katarinu i Miroslava. Barbara sa porodicom živi na Floridi, Katarina je sa svojima u Lozani, dok sin sa suprugom i decom živi u Zagrebu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti