Dragani Mirković pozlilo: Strahuje za decu i nema mira

Dragani Mirković pozlilo: Strahuje za decu i nema mira

Autor: | 14/11/2020

0

Teroristički napad u Beču mnogo je potresao Draganu Mirković, koja od straha i stresa umalo nije završila u bolnici. Sa svojom porodicom Dragana živi u Austrijskoj prestonici, gde se zadesila i tokom jezivog napada. Dragani Mirković pozlilo je od stresa, ali je sve prošlo bez većih posledica, jer su Marko i Manuela bili kod kuće, na bezbednom.

- Od te jezive noći, Dragana ne prestaje da se moli. Bila je jako loše dok je čitala vesti o broju žrtava. Toni je naterao da uzme lek za smirenje - priča izvor blizak pevačici za domaće medije.

Pročitajte: Dragana Mirković - Kutak u domu sa posebnim značenjem

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

- Toni je odmah ponudio pomoć austrijskim vlastima, jer su i on i Dragana poznati kao dobrotvorci. Samo da se više ne ponovi to zlo, jer je zaista bilo jezivo. Dragana od tad nema mira, strahuje da izađe na ulicu, a decu moli da se primire još neko vreme, dok ne budu sigurni da je opasnost prošla - kaže izvor za "Scandal".

Dragani Mirković pozlilo je od brige, ne samo za njenu porodicu, već i sve ljude koji su u tom momentu bili na ulicama Beča. Iako izuzetno voli Srbiju, u Beću je odgajila decu i taj grad za nju ima posebno mesto, zbog čega je sve ovo dodatno pogodilo.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs ATAImages, Instagram

Pročitajte još