Dragana Mirković: Suprug Toni je vrlo galantan muškarac, voli da me obraduje

Dragana Mirković: Suprug Toni je vrlo galantan muškarac, voli da me obraduje

Autor: | 30/11/2018

0

Dragana Mirković  sa suprugom Tonijem i njihovo dvoje dece Markom i Manuelom,  živi u Austriji, a sada folk pevačica  otkriva da njeni naslednici savršeno govore maternji jezik.

- U kući se priča na našem jeziku da se ne bi osetilo kod njih da žive van zemlje. To je nešto što deca moraju da imaju. Obožavaju babu i dedu i vole da dođu u selo. Njima je to sasvim drugačije od onoga kako mi tamo živimo, čak su dovodili i prijatelje Austrijance , kaže Dragana i priča kako je se jako iznenadila kada je saznala sa kojom devojkom je njen sin Marko u vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Oct 13, 2015 at 12:27pm PDT


- Devojka mog sina je ćerka mojih kućnih prijatelja. Kad sam to čula rekla sam: "Marko, pa šta mi to radiš?! Nemojte da mi pokvarite prijateljstvo!" Drugo me ništa ne zanima. Ja sam tip mame koja sve podržava i iz prikrajka ih gleda - ispričala je Dragana za emisiju "Premijera".

Dragana ne propušta priliku da pohvali supruga koji joj, kaže, ispunjava sve želje.

- Kad je Toni u pitanju i pokloni, Nova godina mi je svakog dana. Šalim se, ne baš svakog dana, ali voli da me obraduje. Vrlo je galantan muškarac, zna da obožavam putovanja - završava Dragana.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasevic/Instagram

Najnovije vesti