Bravo, Nole: Đoković krunisan! Šesti put najbolji na svetu

Bravo, Nole: Đoković krunisan! Šesti put najbolji na svetu

Autor: | 16/11/2020

0

Novak Đoković najbolji na svetu!

Naš sjajni teniser Novak Đoković, po šesti put, na svečanosti u Londonu, dobio pehar namenjen najbolje rangiranom teniseru sveta na kraju godine. Đoković je ove godine osvojio pet trofeja, „ATP kup“, grend slem u Melburnu, Dubai, Sinsinati i Rim.

Srpski teniser je kao najbolji igrač sveta završio 2011, 2012, 2014, 2015, 2018. i 2020. godine. Kao specijalnu nagradu, Nole je, pored prestižnog priznanja, dobio i specijalnu majicu sa šest krokodila.

Đoković najbolji na svetu, supruga Jelena emotivna

Čim je sjajni Novak primio pehar, na „Instagramu“ se oglasila njegova supruga Jelena Đoković.

- Zar već šest? Idemoooo!! Znam da nemaš vremena ni da se osvrneš, a ni da slaviš, jer te čeka puno posla, ali znam da znaš da svi mi već uveliko slavimo i proslavljamo ovako ogroman uspeh koji si postigao. Tvoja priča je toliko inspirativna i moćna, toliko pouka mogu da izvučem i iskoristim da i sama napredujem. Čak i ta tišina i praznina te arene u vreme kada tvoj uspeh obara rekorde je lekcija za sebe. Sve svoje nosimo u sebi. Hvala ti što si uvek povod za slavlje i ponos, i u pobedi i u porazu - napisala je vidno srećna i emotivna Jelena.

Pročitajte: Novak i Jelena Đoković presrećni, slavlje u Beogradu (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Ljubitelji tenisa i danas će moći da uživaju u Novakovoj sjajnoj igri na završnom turniru u Londonu. Meč protiv Argentinca Dijega Švarcmana počinje u 15h.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Clive Brunskill/Getty Images via Guliver

Slične Vesti

Najnovije vesti