Svetlana Bojković: Sa kćerkinim blagoslovom odlazim iz Srbije

Svetlana Bojković: Sa kćerkinim blagoslovom odlazim iz Srbije

Autor: | 04/02/2012

0

- Spremna sam, kada nešto odlučim, ja skačem u vodu. U ranijim godinama ne verujem da bih bila spremna, verovatno bi me još tu nešto vuklo, u mojoj karijeri, u životu, ali sada imam stvarno osećaj da se sve ovo desilo u pravo vreme mog života - kaže proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković o svom odlasku u Finsku, gde će sa suprugom Slavkom Kruljevićem, našim ambasadorom u ovoj zemlji živeti naredne četiri godine, priča sa puno ushićenja i pozitivne energije.
Ona će 9. februara odigrati svoju poslednju predstavu iz redovnog repertoara Ateljea 212, “Maticu” Gorana Petrovića, a posle toga putuje u Helsinki u novi život!
- Naravno da radim sve ovo i zbog ljubavi, ali bila bih licemerna kada bih rekla da je to samo zbog ljubavi. Nekako se sve poklopilo.
Na pitanje da li može da zamisli svoj život bez glume i pozorišta kaže:
- Mogu, kako da ne! Pa ja nisam tipična glumica, ja nisam jedna od onih koje kažu ‘ja ću da umrem, ja ću da svenem’ ako ne glumim. Ja sam se bacila iz velike ljubavi u mladosti u svet pozorišta i glume koji volim, cenim, obožavam, ali sam zbog nje prospustila mnogo lepih sadržaja u životu za koje sam takođe otvorena. Još uvek radoznala!
Na pitanje kako je njena kćerka, poznata glumica Katarina Žutić reagovala na maminu odluku da tako korenito promeni život Ceca kaže:
- Super, dala mi je blagoslov! Idem sa njenim blagoslovom!

Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti