Ćerka Miroslava Ilića rodila mu je dva sina: Ovo su naslednici Dragana Šutanovca, stariji je pravi dasa FOTO

Ćerka Miroslava Ilića rodila mu je dva sina: Ovo su naslednici Dragana Šutanovca, stariji je pravi dasa FOTO

Autor: | 27/01/2023

0

Sinovi Dragana Šutanovca veliki momci

Prošlog decembra, na svoj rođendan, Miroslav Ilić se, sada već po tradiciji, družio sa svojom publikom. Ovog puta dva dana zaredom punio je beogradsku Štark Arenu, a dodatni razlog za slavlje bilo je obeležavanje pedeset godina blistave karijere.

Pročitajte: Miroslav Ilić slomljen od bola - Prvi put posle 22 godine, jedna osoba nije bila na njegovom koncertu

ATA Images

 

Slavuja iz Mrčajevaca su, kao i uvek, iz prvog reda bodrili najbliži: supruga Gordana, deca, zet Dragan Šutanovac, ali i oni koje najviše voli i na koje je beskrajno ponosan, unuci Predrag i Strahinja.

Pročitajte: U trenutku kada je kofer bio spakovan i viza dobijena ćerka Miroslava Ilića saznala je da je trudna - Marija je zbog ljubavi promenila sve

ATA Images

 

Naslednici, koje mu je podarila ćerka Marija, retko se viđaju u javnosti, osim na koncertima svog dede za koga su oduvek bili vezani. U međuvremenu su izrasli u prave momke, na koje je Miroslav preneo i ljubav prema rodnom selu Mrčajevci, gde često zajedno odlaze.

Facebook

 

− Sa unucima imam odličan odnos – pričao je jednom prilikom Miroslav Ilić. – Stariji unuk i ja uživamo kada zajedno slušamo muziku. Česte su situacije kada u kolima na sav glas pevamo, a najčešće je na našem repertoaru Vlado Georgiev i njegova pesma „Anđele”. Primećujem da je mlađi unuk sličniji meni, s obzirom na to da je mnogo bučniji nego što je bio Predrag u njegovim godinama. Iako sam mladog duha, ne mogu da poreknem da su me unuci dodatno podmladili.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images