U trenutku kada je kofer bio spakovan i viza dobijena ćerka Miroslava ilića saznala je da je trudna: Marija je zbog ljubavi promenila sve

U trenutku kada je kofer bio spakovan i viza dobijena ćerka Miroslava ilića saznala je da je trudna: Marija je zbog ljubavi promenila sve

Autor: | 23/12/2021

1

Ćerka Miroslava Ilića godinama je u srećnom braku sa Draganom Šutanovcem

Do početka pandemije Miroslav Ilić je svake godine u ove vreme tradicionalnim koncertom u „Sava“ centru obeležavao svoj rođendan. Prvi red uvek je bio rezervisan za najbliže prijatelje i članove porodice, a uz suprugu i sina centralno mesto zauzimala je ćerka Marija sa suprugom Draganom Šutanovcem i njihovim sinovima Predragom i Strahinjom.

Pročitajte: Miroslav Ilić - Nema tih para koje bi me za Božić odvojile od porodice

ATA Images

 

Sa njima u društvu često se mogao videti i Boris Tadić koji je sa Šutanovcem dugo delio politička ubeđenja, ali ih pre svega vezuje kumstvo. Naime, nekadašnji predsednik Srbije je 6. februara 2000. godine bio svedok na venčanju dugogodišnjem prijatelju.

Ćerka Miroslava Ilića srela je čoveka svog života

Posle venčanja u opštini i u Sabornoj crkvi, svadba za pamćenje održana je u hotelu „Hajat“. Mnogi gosti sećaju se slavlja i po tome što je Boris Tadić uzeo mikrofon i otpevao hit Miroslava Ilića „Tebi, moja verna drugo“.

‒ Upoznali smo se vrlo jednostavno, u kafiću. Marija je bila drugarica moje drugarice. Odmah me je osvojila, ali meni je nešto više trebalo da osvojim nju. Ipak, ni tada, a ni sada nije mi žao tolikog truda ‒ pričao je svojevremeno bivši ministar odbrane, otkrivajući zanimljivu anegdotu.

Pročitajte: Miroslav Ilić je imao druge planove - Moj san je bio da završim studije, ali čudni su putevi gospodnji

ATA Images

 

‒ Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: „Kao onaj pevač Miroslav Ilić?“ Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: „Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks.“ Tek onda sam saznao da je ona ćerka poznatog estradnog umetnika.

ATA Images

 

Ćerka Miroslava Ilića zbog ljubavi promenila je sve 

Inače, Marija Ilić završila je prestižne škole u inostranstvu, a pre poznanstva sa Draganom podnela je zahtev za iseljeničku vizu za Kanadu. Odgovor je dobila posle dve i po godine i bio je pozitivan. Trebalo je samo još da plate taksu od petsto dolara i Dragan je mogao da pođe sa njom. Istog dana saznala je da je trudna, pa su odlučili da ostanu u Srbiji.

Pročitajte: Supruga Miroslava Ilića otkriva detalje razlaza sa folk legendom - Mnogo smo se svađali, nije išlo

ATA Images

 

Legendarni pevač Miroslav Ilić nikada nije krio da su mu unuci centar sveta i često kaže:

- Mlad sam duhom, ali njih dvojica su me podmladili.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin