Kod nas nema ovakvih svekrva? Ko je Pikeova majka Monserat, koja prstom ućutkuje Šakiru i hvata je za lice VIDEO

Kod nas nema ovakvih svekrva? Ko je Pikeova majka Monserat, koja prstom ućutkuje Šakiru i hvata je za lice VIDEO

Autor: | 25/01/2023

0

Šakirina svekrva nemilosrdna

Šakira i Pike su pokrenuli mnogo priča vezanih za njihov odnos nakon preljube fudbalera, a zatim i pevačicina pesma u kojoj je celom svetu dočarala kako je izgledao njihov bračni život.

Ubrzo se u ceo skandal uplela i Pikeova majka Monserat Bernabeu, koja je jednom prilikom pevačicu ućutkivala prstom i napala je fizički, a sve to dokumentovano je snimkom nastalim nasred ulice.

Iako su mnogi osudili kada je Šakira postavila lutku u obliku veštice da gleda na svekrvin prozor i to što je planirala da podigne zid između imanja, sada kada se pojavio skandalozan snimak mišljenja su drugačija.

Inače, Šakira je ostala da živi u porodičnoj kući koja ima zajednički prolaz sa kućom Pikeovih roditelja, a mnogi su se pitali ko je zapravo Monserat Bernabeu?

Monserat je rođena u Španiji i po zanimanju je lekar, specijalista fizikalne medicine. Diplomirala je na Univerzitetu u Barseloni i sve vreme je zaposlena, međutim ne zna se tačno koliko ima godina, pretpostavlja se između 55 i 65.

Pikeova majka Monserat je, navodno, oduvek želela da pomogne u odnosu svog sina i njegove partnerke, međutim Šakira je otkrila kako je jednu od najvećih grešaka u životu napravila baš zbog nje. Na paž frizuru se pre nekoliko godina ošišala baš na nagovor Pikeove majke, jer je Monserat tvrdila da "nije pristojno da žena njenih godina ima dugu kosu".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Twitter

Pročitajte još