Oglasio se: Mediji bruje o tajnoj udaji Marije Bergam, a evo šta o tome misli njen bivši suprug Raša

Oglasio se: Mediji bruje o tajnoj udaji Marije Bergam, a evo šta o tome misli njen bivši suprug Raša

Autor: | 08/11/2022

0

Raša Bukvić o udaji Marije Bergam misli ovo

Kada je pre godinu dana vest da se razvodi jedan od najlepših glumačkih parova odjeknula u medijima, mnogi su ostali zatečeni. Marija Bergam i Raša Bukvić posle pet godina ljubavi, stavili su tačku na svoj brak u kome su dobili sina Danila, a glumica se nedavno udala po drugi put i dobila ćerku Olgu.

Pročitajte: Posle razvoda od Raše Bukvića ponovo srećna, HELLO! otkriva - Ovo je drugi muž Marije Bergam

Ivan Aranđelović, Jelena Jovanov

 

Sada se posle vesti o udaji bivše supruge i prinovi oglasio i Raša koji je u intervjuu za “Gloriju” otkrio šta misli o tome.

- Drago mi je da je beba dobro, što kaže naš narod, samo neka je živa i zdrava - kaže Raša i nastavlja: - Život ide dalje, svojim putem. Danilo je sad pravi, veliki stariji brat i mnogo je ponosan zbog toga. S njim se viđam baš često i jako nam je lepo. Trudim se da mu stvorim navike koje će ga što više povezati sa prirodom i ljudima, kaže Raša i dodaje:

Pročitajte: Tek kada je ostala trudna sa ćerkom Olgom, Marija Bergam saznala za dijagnozu, u Srbiji skoro nepoznatu

Petar Đorđević

 

- Cilj mi je da što manje vremena provodi pored ekrana i uz video-igrice, iako je to neminovnost za ove nove generacije, što mi se uopšte ne dopada. Gledam da svaki slobodan trenutak iskoristim da ga odvedem da se u parku igra sa drugarima ili da odemo negde u prirodu. Samo da bude neke akcije napolju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin