Od Milice Milše nema niko srećniji, osmeh je ponovo na njenom licu (foto)

Od Milice Milše nema niko srećniji, osmeh je ponovo na njenom licu (foto)

Autor: | 19/11/2020

0

Glumica Milica Milša iza sebe ostavlja veoma stresan i naporan period života. Ona i njen suprug Žarko Jokanović zaraženi su korona virusom i zdravstveno stanje im se danima pogoršavalo. Milica je uspela da dane izolacije pregura u svom domu, dok je Žarko zbog visoke temperature morao da bude hospitalizovan.

- Bogu hvala, sada sam dobro. Kod mene je sve trajalo 15 dana, mada se još čuvam i odmaram. Imala sam temperaturu koja nije bila veća od 37.6 i to je trajalo nekoliko dana. Konstatovan mi je početak zapaljenja pluća sa jedne strane. Ležala sam, pila terapiju, uzimala lekove, primala injekcije fraksaparina... Žarko je bio u kući sve do 12. dana, njemu su temperature bile mnogo više. Tog dvanaestog dana njemu se temperatura nije spuštala ispod 39. I onda je otišao u bolnicu. Sada je bolje, stabilno je i ja očekujem da će se, Bože zdravlja, vratiti sledeće nedelje kući - ispričala je pre nekoliko dana Milica za "E-kliniku".

Pročitajte: Posle više od dve decenije Milica Milša otkrila dugo čuvanu tajnu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Glumica Milica Milša dane kod kuće provodila je prilično uznemirena i nespokojna brinući kako je njen voljeni suprug, bez koga ne bi mogla da zamisli nijedan dan života. Na svu sreću, Žarkovo zdravstveno stanje danima je bivalo sve bolje i on je napokon pušten kući.

- Stigao je kućiii! Moja ljubav, moj univerzum je posle 15 dana provedenih u bolnici, hvala Bogu i doktorima i medicinskim radnicima, živ i zdrav došao kući na oporavak. Sreća i osmeh su se vratili na moje lice! - napisala je vidno srećna i oduševljenja glumica i podelila najnoviju fotografiju.

Pročitajte: Glumica Milica Milša - Žarko je jedini otac mog sina, iako nije biološki

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Milša (@milicamilsaisakovic)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Slične Vesti

Najnovije vesti