Surova strana života: Bolest je Milici Pavlović uzela najveću podršku, pevačica slomljena

Surova strana života: Bolest je Milici Pavlović uzela najveću podršku, pevačica slomljena

Autor: | 21/11/2020

0

Deda Milice Pavlović preminuo je pre tri dana. Vladmir, koji je odgajio popularnu pevačicu u selu Donji Bunibrod kraj Leskovca, izgubio je bitku sa bolešću kada mu se pre nekoliko dana pogoršalo zdravstveno stanje. Kako piše domaća štampa, pevačica ne želi da govori za medije o ovom velikom gubitku, jer je slomljena i nema od bola.

Pročitajte: Milica Pavlović - Deda Vladimir je moja najveća podrška

Milica je saznala da je Vladimir loše tokom poslednjeg dana snimanja serije u kojoj tumači glavnu ulogu, prenosi "Blic". Deda Milice Pavlović smešten je u bolnicu, a pevačica je istog momenta stigla u Leskovac. Završila je sve oko njegove hospitalizacije, a potom je saznala da je preminuo. Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o gubitku ne želi da priča javno.

Milica je u više navrata govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji. Kada je imala svega nekoliko meseci, Vladimir i Rada su preuzeli brigu oko nje, nakon što su joj se majka Milica i otac Dragoslav razveli. l Baka i deka Milici su ceo život bili najveća podrška i ona je sa ponosom isticala da svoj uspeh poklanja njima jer su oni zaslužni za sve što je postigla.

- Najviše na svetu volim baku i deku. Veoma sam ponosna što su me oni vaspitali i od mene napravili jednu normalnu devojku koja je sposobna da se sama izbori za sve svoje snove. Oni su moj najveći oslonac u životu - rekla je nedavno Milica.

Pročitajte: Milica Pavlović - Sa majkom se nisam čula deset godina, naučena sam da budem borac

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Stojanov, Luka Boškov, ATA images

Najnovije vesti