Samo nekoliko nedelja pred porođaj Milena Vučić slomljenog srca, više ništa nije isto

Samo nekoliko nedelja pred porođaj Milena Vučić slomljenog srca, više ništa nije isto

17/12/2020

0

Otac Milene Vučić preminuo je samo nekoliko nedelja pre njenog drugog porođaja. Iako je nedavno izjavila da je presrećna, jer je oduvek želela da ima sina i ćerku, kao da sudbina nije želela da joj dozvoli kompletnu sreću. Činjenica da će uskoro na svet doneti ćerku, i da će sin Nikša dobiti najslađe društvo za igru, sada je, nažalost, pomućena crnim vestima. Porodična tragedija zauvek je narušila Milenin mir i spokoj.

Pročitajte: Milena Vučić prelepa trudnica, nova frizura je pun pogodak (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Vucic (@vuchicmilena)

Milena se od voljenog oca oprostila veoma emotivnim postom, a njene reči rasplakale su njene pratioce, kolege i prijatelje.

- Više ništa nije isto. Otišao si. Ali ostaješ u srcu, u duši. Hrabar, poseban. Ozbiljna legenda. U mojim mislima se smeješ i plešeš. Tako će biti zauvek. Tvoje želje ću nastaviti da živim kroz muziku. Hvala ti na svemu, tata. Budi miran i spokojan - napisala je pevačica slomljenog srca na svom "Instagramu".

Otac Milene Vučić bio joj je, pored supruga Nikole Burovca, najveća životna podrška. Činjenicu da on nikada neće upoznati svoju unuku, koja će uskoro doći na svet, pevačici zadaje ogroman osećaj tuge. Svesna da je čeka važan događaj i da mora biti pribrana i jaka zbog bebe koju nosi u stomaku, pevačica će po ko zna koji put pokazati koliko je jaka žena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milena Vucic (@vuchicmilena)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti