Prepoznajete li devojčicu sa slike? Udala se za milionera, prošla je kroz pakao razvoda, a i danas se sudi sa bivšim FOTO

Prepoznajete li devojčicu sa slike? Udala se za milionera, prošla je kroz pakao razvoda, a i danas se sudi sa bivšim FOTO

Autor: | 29/12/2022

0

Nekad i sad fotografije pevačice izazivaju veliku pažnju

Poznate ličnosti često objavljuju svoje fotografije iz detinjstva i rane mladosti, prisećajući se bezbrižnih dana, odnosno, onih kada nisu bili pod budnim okom javnosti.

To je uradila i naša popularna pevačica, koja je danas jedna od najuspešnijih žena kako na našim prostorima tako i van granica Srbije.

Pročitajte: Rat između bivših supružnika ne prestaje - Emina povukla neočekivan potez, Mustafi se ovo neće svideti

Instagram

 

U pitanju je Emina Jahović, preslatka devojčica koja je izrasla u prelepu ženu. Inače, pevačica je nedavno pred kamerama Una televizija otkrila da je već 5 godina na sudu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom.

“ Na sudu smo još uvek zato što je uradio neke stvari koje nisu pristajale nekom ko je otac moje dece i želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti koju je obećao onog dana kada smo se razvodili”, rekla je ona.

 

@unatelevizija Emina Jahović je otkrila razlog zbog kojeg je, skoro 5 godina nakon razvoda, i dalje na sudu sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom. #fyp #unatv #fypage #fypシ #tiktok #unatelevizija #foryou #tiktokbalkan #eminajahovic ♬ original sound - UNA TV

 

Podsetimo, letos je Emina za magazin Story izjavila da sudski spor sa bivšim suprugom i dalje traje i da mu se ne nazire kraj.

- Nastavlja se i nastaviće se… U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam.

Instagram

 

Na pitanje da li su turski mediji konačno postali objektivniji po tom pitanju, pevačica je iskreno odgovorila:

- Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin