Mihin kum otkrio istinu o Zlatanu, a onda je kontroverzni fudbaler jednim potezom ponovo razbesneo javnost FOTO

Mihin kum otkrio istinu o Zlatanu, a onda je kontroverzni fudbaler jednim potezom ponovo razbesneo javnost FOTO

Autor: | 26/12/2022

1

Zlatan Ibrahimović ponovo razbesneo javnost

Miroslav Tanjga, višestruki kum, saigrač i jedan od najboljih prijatelja pokojnog Siniše Mihajlovića, u velikoj ispovesti koju je dao za Večernje novosti naglasio je da je tokom bolesti uz slavnog fudbalera bio veliki broj ljudi, čak i oni sa kojima je imao „konflikt“.

Pročitajte: Od prijateljstva do izdaje? Zašto Zlatan Ibrahimović nije došao na sahranu Siniše Mihajlovića

Profimedia

 

‒ Neki igrači sa kojima je Miha imao „konflikte“ najviše su brinuli i zvali. I to ne iz kurtoazije, nego su se interesovali za čoveka koga su mnogo cenili. Često sam bio u kontaktu sa Zlatanom Ibrahimovićem, Ademom Ljajićem... redovno su zvali igrači sa kojima je sarađivao, Kolarov, Ivanović... da ne nabrajam i ne propustim nekog. Jer, svi naši igrači i sportisti koji su ga poznavali su se ljudski interesovali – ispričao je Tanjga.

Pročitajte: Testament Siniše Mihajlovića u fokusu italijanskih medija - Evo kome će pripasti nasledstvo, Građanski zakonik jasan

Profimedia

 
 

Povodom optužbi da se provodio u Kataru dok su njegovog prijatelja sahranjivali Zlatan Ibrahimović nije se oglašavao. Prva objava na Instagramu usledila je na Božić.

„Srećan Božić vama i vašim suprugama. Ćao“, napisao je uz fotografiju na kojoj je samo u šortsu.

U najmanju ruku neprikladno, konstatovali su njegovi pratioci, mada ne i nešto novo, budući da je prošle godine veliki praznik čestitao svećom u obliku ruke koja pokazuje srednji prst.

 

Komentari (1)

Loading
Ivana 22:47 26.12.2022
Odgovori

Dzabe nekome novc, slava, bogatstvo kad nije covek...nema dusu prazan kao Ibrahimovic.... sramno. Hteo bi ti da si Miha.... hm...mozes samo da zelis i da sanjas. Takva velicina se jednom radja!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti