Od prijateljstva do izdaje: Zašto Zlatan Ibrahimović nije došao na sahranu Siniše Mihajlovića

Od prijateljstva do izdaje: Zašto Zlatan Ibrahimović nije došao na sahranu Siniše Mihajlovića

Autor: | 22/12/2022

0

Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović, istorijat odnosa

Smrt fudbalskog asa Siniše Mihajlovića danima potresa javnost, a otvoreno pismo koje je njegov rođeni brat uputio medijima pokrenulo je lavinu komentara.

Naime, Dražen Mihajlović u saopštenju je zahvalio svima koji su izjavili saučešće porodici i došli na poslednji ispraćaj u Rim, ali i onima koji to nisu učinili, a bili su Sinišini prijatelji.

Pročitajte: Mihin brat u otvorenom pismu dva dana posle sahrane žestoko kritikuje Zlatana Ibrahimovića, ovo su detalji

Getty Images

 

Ubrzo je počelo da se spekuliše da je prijatelj koji se pominje u otvorenom pismu fudbaler Zlatan Ibrahimović. Zbog čega se Ibra od Mihe nije oprostio ni na mrežama, ni u Rimu? Počnimo od toga da je u vreme sahrane bio u Kataru, na finalnoj utakmici Svetskog prvenstva, pa se to može uzeti kao jedan od razloga.

Pročitajte: Dragi Siniša... Novak Đoković se oprostio od Mihe

Getty Images

 

S druge strane, veliki igrač burnog temperamenta u karijeri je često ulazio u sukobe sa protivničkim igračima, o čemu je Mihajlović svojevremeno ispričao:

‒ Igrali su „Juve“ i „Inter“, zakačili smo se, krenuo sam ka „Juventusovoj“ svlačionici, hteo sam da ga ubijem, ili bi on ubio mene, ko zna. Zaustavio me je Bufon u poslednjem trenutku. Ali, posle je došao u „Inter“, video sam da je sjajan momak i postali smo prijatelji.

Pročitajte: Kume moj dobri... Dejan Stanković ljubi Mihin kovčeg, najemotivnija slika sa sahrane FOTO

Profimedia

 

Koliko su Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović imali poseban odnos govori činjenica da je Ibrahimović u svojoj knjizi „Adrenalin“ pisao o Mihajloviću i trenutku kada je saznao da ima leukemiju, bolest koja mu je uzela brata.

„Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem. Nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo, jer obično ja to radim drugima. Ponudio sam mu pomoć, bio sam tu za njega.“

Podsetimo, posle 14 meseci žestoke borbe, 2014. godine Zlatanov stariji brat Sapko preminuo je pred njegovim očima.

Profimedia

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još