Sumnjive okolnosti: Futa Radulović ima svoju teoriju o smrti sina, jedna stvar mu ne da mira

Sumnjive okolnosti: Futa Radulović ima svoju teoriju o smrti sina, jedna stvar mu ne da mira

Autor: | 23/12/2022

0

Otac Milana Radulovića Laće ima svoju teoriju o smrti sina

Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, preminuo je u 37. godini u Izraelu, a njegovo beživotno telo posle dva dana pronađeno je na ulici, u zabačenom delu Tel Aviva poznatom po lošem glasu i kao stecište ljudi sklonih porocima.

Pročitajte: Bio sam neželjeno dete, ujak me je osudio na život! Šokantna ispovest Laće Radulovića mesec i po pred smrt - Ja sam ubica svoje majke

Luka Šarac

 

Otac Milana Radulovića Laće ima svoju teoriju o smrti sina.

- Futa je još jako zbunjen i sve mu je sumnjivo. Pokušava da u glavi složi mozaik onoga što se dogodilo u Tel Avivu, ali mu neke stvari nisu jasne. Naprimer, Milan je iz smeštaja izašao s rancem u kome su bili novčanik i dokumenta, ali on nije pronađen pored tela. Taj ranac je stalno nosio sa sobom, imao ga je na leđima i na jednoj od poslednjih fotografija sa putovanja. Da je pasoš bio uz njega, identitet bi odmah mogao da se utvrdi, a ne mnogo kasnije. Futa zato smatra da je vrlo moguće da je Laću neko pratio ili ga presreo na ulici i oteo mu ranac sa stvarima. Posebno ga je uznemirilo to što je taj kvart poznat kao zloglasan, pa ne isključuje mogućnost da mu je neko dao neki opijat ili mu nešto ubrizgao, te ga ostavio da leži na ulici.

Pročitajte: Otišao je prerano - Ovo je Laćina neostvarena želja, slomiće vam srce

Twitter

 

- Futa još uvek razmišlja o obdukciji. Sve to mu jako teško pada. Voleo bi da Laća što pre bude sahranjen pored majke i brata, da konačno pronađe svoj mir. Kako god okrene, sina više nema. Boli ga što se odmah povela priča da je preminuo od nedozvoljenih supstanci. Nije tajna da se Laća u prošlosti borio s porocima, ali ko zna, pričao je da se izvukao. Futa veruje da bi mu se sin požalio da ima neki problem, pogotovo što je u poslednje vreme delovao srećno – ispričao je izvor blizak porodici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još