Novi detalji misteriozne smrti sina Marine Tucaković: Laćino telo biće dopremljeno u nedelju, u istragu se uključio Interpol

Novi detalji misteriozne smrti sina Marine Tucaković: Laćino telo biće dopremljeno u nedelju, u istragu se uključio Interpol

Autor: | 21/12/2022

0

Smrt Milana Radulovića Laće potresla javnost

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, Milan Radulović Laća, preminuo je u Izraelu pod još uvek neutvrđenim okolnostima, a sada su otkriveni novi detalji ovog slučaja.

Pročitajte: Bio sam neželjeno dete, ujak me je osudio na život! Šokantna ispovest Laće Radulovića mesec i po pred smrt - Ja sam ubica svoje majke

Luka Šarac

 

Kako piše Kurir, Radulovićev prijatelj sa kojim je boravio u Tel Avivu prijavio je pre četiri dana Ministarstvu spoljnih poslova njegov nestanak. Budući da se radi o stranom državljaninu, u istagu se uključio Interpol. Laćino beživotno telo pronađeno je na ulici i u nedelju će biti dopremljeno u Srbiju.

- Nije nam poznato u kakvom je stanju, posebno se zahvaljujemo konzulu Dušanu Vujoviću – krtako je rekao Futa za domaće medije.

Radulović je 19. decembra, na Svetog Nikolu, trebalo da se vrati iz Izraela. Posle posete biblioteci prvog izraelskog premijera, 12. decembra, gubi mu se svaki trag.

Život nesrećnog mladića obeležile su dve velike tragedije, smrt brata Miloša i majke Marine. Počivaće u porodičnoj grobnici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti