Zbogom, legendo! Preminuo Siniša Mihajlović

Zbogom, legendo! Preminuo Siniša Mihajlović

Autor: | 16/12/2022

0

Preminuo Siniša Mihajlović

Legenda srpskog i italijanskog fudbala Siniša Mihajlović preminuo je danas u bolnici u Italjii.

Nadali smo se da će čuvena "Božja levica" uspeti da pobedi, ali opaka bolest bila je jača. Tužne vesti zvanično je potvrdio časopis Gazetta dello Sport. 

 

Zdravstveno stanje Siniše Mihajlovića nedavno se naglo pogoršalo. Da vesti iz Italije nisu dobre bilo je jasno kada je ugledni sportski novinar Klemente Mimun pre dva dana na Tviteru kratko napisao: „Napred, Siniša!“. Proslavljeni fudbaler se poslednje tri godine borio sa leukemijom. Prvu bitku je dobio, uspešno se oporavio posle presađivanja koštane srži, vratio se na teren, i prognoze su bile dobre. Međutim, pre nekoliko meseci neprijatelj je ponovo počeo da preti.

‒ Siniša je u bolnici, svestan, budan. Nije u komi kao što neki objavljuju, niti je bio u komi. Danas je čak bolje nego juče, prekjuče i nakjuče, ali je i dalje u Božjim rukama ‒ preneo je Sportal izjavu Mihajlovićevog prijatelja koja je budila nadu.

‒ Može da živi još deset dana, a može i trideset godina. Takva je bolest. On je toga svestan, a svesna je i njegova porodica ‒ zaključio je sagovornik.

Nažalost, bolest ga je otela prerano.

Pročitajte: Znam da je moj sin borac, teško mi je - Ovo je majka Siniše Mihajlovića, moli se i veruje u najbolje FOTO

Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin