Znam da me Bog voli kada mi je dao ćerku kao što si ti: Katja Gobeljić slavi prvi rođendan, porodični snimci raznežili VIDEO

Znam da me Bog voli kada mi je dao ćerku kao što si ti: Katja Gobeljić slavi prvi rođendan, porodični snimci raznežili VIDEO

Autor: | 15/12/2022

0

Ćerka Katarine Grujić slavi prvi rođendan

Katarina Grujić danas je najsrećnija mama na svetu. Ćerka Katja, koju je dobila u braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem, napunila je godinu dana. Pevačica je tim povodom na Instagramu objavila najlepše sekvence porodičnog života, od trenutka kada je devojčica stigla u njihov dom do danas.

Pročitajte: Nadmašila i Bogdanu Ražnatović - Kaća Grujić na svadbi uradila neverovatnu stvar, gosti u čudu VIDEO

Instagram

 

„Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daju mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu! Srećan rođendan, princezo moja“, napisala je Katarina.

Katarina i Marko venčali su se u junu, a raskošnoj ceremoniji prisustvovalo je oko četiristo zvanica, sa najvažnijim gostom, ćerkom Katjom na čelu.

Aleksić Produkcija

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti