Zavirite na glamuroznu proslavu prvog rođendana: Katarina Grujić i Marko Gobeljić nisu štedeli na svojoj mezimici FOTO

Zavirite na glamuroznu proslavu prvog rođendana: Katarina Grujić i Marko Gobeljić nisu štedeli na svojoj mezimici FOTO

Autor: | 15/12/2022

0

Proslava rođendana ćerke Kaće i Gobelje pršti od luksuza

Katarina Grujić Marko Gobeljić večeras su organizovali slavlje za prvi rođendan svoje mezimice Katje u jednom beogradskom restoranu. Kako su ranije mediji ranije preneli fudbaler i pevačica navodno su uložili oko 30.000 evra za proslavu, a mama je za ovaj važan događaj pripremila i dve odevne kombinacije u roze boji, a kako se može videti na fotografijama, ni fudbaler nije štedeo na svojoj garderobi.

Pročitajte: Znam da me Bog voli kada mi je dao ćerku kao što si ti: Katja Gobeljić slavi prvi rođendan, porodični snimci raznežili VIDEO

Ata Images

 

Ata Images

 

Među prvima na rođendan stigla je kuma Andrijana Čekić, vidno raspoložena.

- Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan princezo moja - napisala je ranije Kaća Grujuć na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Životi moji: Prva fotografija Gobeljića sa naslednicom

Ata Images

 

Inače, šuškalo se da su Kaća i Marko mesecima planirali ovu glamuroznu proslavu. Kako izvor tvrdi samo za meni su dali 15.000 evra, prenosi Informer.

- Uzeli su najskuplji jelovnik od 100 evra po osobi, a imaće 150 zvanica. Hrana je prilagođena i za one koji poste, pa će na trpezi biti različite vrste ribe, ali i kraba, školjke i drugi morski plodovi. Osmislili su meni i za vegane, ali i za one koji vole kvalitetno meso. Na Kaćino insistiranje, na švedskom stolu će se naći suši, koji ona obožava. Pored toga, Gobelja i Kaća su za dekoraciju dali 5.000, a za muziku 8.000 evra", ispričao je ranije izvor blizak pevačici.

Ata Images

 

Ata Images

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti