Vratila se staroj ljubavi! Dragana Mićalović pored njega ponovo blista, svi ga znate i obožavate FOTO

Vratila se staroj ljubavi! Dragana Mićalović pored njega ponovo blista, svi ga znate i obožavate FOTO

Autor: | 09/12/2022

0

Stara ljubav Dragane Mićalović ponovo je pored nje

Dragana Mićalović osvojila je gledaoce Igre sudbine kao šarmantna Una, ali je uprkos popularnosti serije i svog lika u jednom trenutku odlučila da napusti projekat. Onima koji prate ovu telenovelu poznato je da je prvo bila zaljubljena u Aleksu Ožegovića, koga igra Luka Raco, a potom je potajno gajila simpatije prema Stevanu Pialeu, odnosno Luki Kanačkom.

Pročitajte: Iznenađenjima nema kraja! Danicu Ristovski će u Igri sudbine zameniti ova velika zvezda, obožavali ste je u Srećnim ljudima

Instagram

 

Pošto su Milica Milša i Danica Ristovski napustile popularnu seriju, u ekipu su se vratila dva stara lika, Iva Štrljić i Dragana Mićalović. Jedna od omiljenih glumica mlađe generacije potvrdila je to i na svom Instagramu uz fotografiju sa Stevanom Pialeom.

„Eto nas opet“, kratko je napisala.

Pročitajte: Prva izjava! Milica i Žarko otkrili zašto su napustili Igru sudbine - Ne želimo da se valjamo u blatu, idemo dalje

 

Instagram

 

Za razliku od serije, ljubavni život Dragane Mićalović u stvarnom životu obavijen je velom tajne. Poslednji poznati podatak je da se zabavljala, a potom i raskinula vezu sa beogradskim preduzetnikom Stevanom Purićem.

Boško Karanović

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti