Ceca i Ognjen Amidžić progovorili posle 4 godine! Posvađali su se zbog OVE pevačice FOTO

Ceca i Ognjen Amidžić progovorili posle 4 godine! Posvađali su se zbog OVE pevačice FOTO

Autor: | 05/12/2022

0

Ceca Ražnatović i Ognjen Amidžić progovorili su posle četiri godine ćutanja. Iako se zapravo nikada nisu ni svađali, njihov odnos spontano je zahladneo posle jedne emisije Amidži šoua jer je folk zvezda prestala da odgovara na pozive popularnog voditelja.

PročitajteMislićete da je jedna osoba na fotografiji - Ognjen Amidžić je slika i prilika svog pokojnog oca FOTO

Luka Šarac

 

Amidžić je rešio da uzme stvar u svoje ruke, pa je nedavno pozvao Cecu da je ugosti u svojoj emisiji i time ozvaničio njihovo pomirenje, piše novi Scandal!.

Pevačica ga je, međutim, odbila jer smatra da je prerano za njeno pojavljivanje, ali su se dogovorili da prvo u emisiju dođe njena ćerka Anastasija, a da Cecino gostovanje eventualno ostave za predstojeće praznike.

PročitajteNije sve onako kao što izgleda! Dejan Milićević otkrio Cecinu tajnu o kojoj je ćutao 24 godine - Sve se desilo na snimanju spota...

Mirko Tabašević

 

Kako je uopšte došlo do sukoba Cece i Ognjena? Tihi rat počeo je 26. decembra 2018. godine, posle prikazivanja emisije u kojoj je gostovala Jelena Karleuša. Ona je insistirala da se šou snima uživo, a onda je iznela niz ne baš lepih reči na Cecin račun, što Amidžiću nije smetalo, pa je nije ni prekidao u izlaganju.

Pročitajte: Karleuša godinama ćutala o Popoviću - Konačno otkrila istinu, posle ovoga mnogi će ga gledati drugim očima

Youtube printscreen

 

Ceci je to zasmetalo, pa je posle Karleušinog gostovanja Ognjenu prestala da se javlja na telefon. Sve do sada. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti