Ni Ceca ni Karleuša! Ova folk pevačica je prva stavila silikone, operacija obavljena 1986. u Nemačkoj FOTO

Ni Ceca ni Karleuša! Ova folk pevačica je prva stavila silikone, operacija obavljena 1986. u Nemačkoj FOTO

Autor: | 09/05/2023

0

Silikonske grudi prve je uradila ova folk pevačica

Odlazak kod estetskog hirurga danas je rutinska stvar, skoro kao poseta zubaru, a termini „silikoni“, „botoks“ ili „hijaluron“ uveliko su se odomaćili u svakodnevnom rečniku. Toj vrsti ulepšavanja pribegavaju mnoge žene, bilo da se bave javnim poslom ili ne, i govore o tome bez ustručavanja.

Ipak, pre tri decenije situacija je bila bitno drugačija. Dame koje su ugradile silikone mogle su se nabrojati na prste i o tome su ćutale.

Pročitajte: Ceca Ražnatović ponovo u klinici za estetske korekcije, na red je došlo lice - Dozvala sam se pameti

Blic TV printscreen

 

Zorica Brunclik u mnogo čemu je bila korak ispred svog vremena, pa tako i kada je reč o „odlasku pod nož“. Implante je stavila davne 1986. godine, u Minhenu, nakon što se pojavila u filmu „Žikina dinastija“.

Folk zvezda o toj intervenciji nikada nije govorila, ali je njenu tajnu razotkrila Suzana Mančić.

Pročitajte: Posvetila mu je najlepše pesme i rodila Mariju - Ovaj poznati fudbaler je otac vanbračne ćerke Zorice Brunclik FOTO

ATA Images

 

− Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam je, oduševljena njenim poprsjem, ispitivala gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta. Sve mi je objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu čije ime, verovali ili ne, i danas pamtim. Zvao se Gerd Konten. On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle trideset godina. Hvala i Zorici i njemu – izjavila je svojevremeno šarmantna voditeljka.

Natalija Kunić

 
 

Pre dve godine tabloidi su pisali da je Zorica Brunclik izvadila silikone i iz grudi i iz usana, okrenula se zdravom načinu ishrane i upotrebi prirodne kozmetike, a tu odluku pozdravio je i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović, Miloš Nadaždin

Slične Vesti