Ognjen Amidžić posvetio emisiju velikom prijatelju Marinku Madžgalju!

Ognjen Amidžić posvetio emisiju velikom prijatelju Marinku Madžgalju!

Autor: | 30/03/2016

0

Ognjen_amidzic_marinko_madzgalj-Foto-Janko-petkovic

Voditelj Ognjen Amidžić je bio veliki prijatelj s glumce i muzičarem Marinkom Madžgaljem.

Zbog toga je rešio da ovonedeljno izdanje emisije Ami Dži Šou posveti prijatelju, koji nažalost, nije više među nama.

- Dugo sam razmišljao da li emisiju da radim uopšte. Meni Madžgalj nikada ne bi dozvolio da preskočim emisiju. Izgubio sam velikog prijatelja, sjajnog saradnika i čoveka koji je na mene neverovatno uticao. Sve što bih rekao ne smem da kažem javno. Imali smo poseban odnos. To je čovek koji se družio još sa prijateljma iz osnovne škole. Nije imao neprijatelja. Prisetiću se trenutaka koji iz mog ugla mogu donekle da dočaraju njegov lik i delo - rekao je Ognjen čiji je gost bio glumac Nenad Jezdić koji se takođe prisetio sjajnih trenutaka provedenih sa Madžgaljem u pozorištu.

- Upoznao sma ga na slavi kod Bojane Maljević. Zapazio sam ga kao dečka koji je fantastično svirao. Zadobio me je kada sam ušao u projekat "Crni Gruja". Sergej je napustio ekipu...Ja sam došao prvi dna snimanja i rekao sam Marinku da se "osećam kao uljez", da moram da se opustim...Rekao sam mu da ima neku ideju...I onda sam video tu njegovu iskonsku stranu ličnosti. Pružao mi je ogromnu inspiraciju. Bio mi je velika podrška - prisetio se glumac Nenad Jezdić saradnje sa Marinkom.

Amidžić se posebno osvrnuo na saradnju sa Marinkom kroz grupu "Flamingosi"

- Velika stvar koja će ostati iza nas su te pesme. Prijavili smo se 2006. godine za pesmu "Evrovizije" da bismo se se zahvalili našim majkama i da bismo im mahali iz Zelene sobe. Eto, iz te ekipe otišlo je dvoje i stvari idu tim tokom.

Voditelj se potom prisetio velikog hita "Flamingosa" "Ludi letnji ples".

Kroz veliku tugu u glasu Ognjen je otkrio i da su njih dvojica samo dva dana pre Marinkove smrti dobili nagradu ali i da bend "Flamingosi" više neće postojati.

- Nažalost, dva dana pre nego što sam čuo ovu vest dobili smo nagradu za najslušaiju pesmu "Makedonka". Naravno ja sam mu odmah javio, bio je presrećan ali ja po tu nagradu nisam imao snage da odem. Eto, na veliku žalost, posle 11 godina bend "Flamingosi" neće nastaviti sa radom. Doneo je taj projekat puno ljubavi i dobrih druženja. - rekao je voditelj.

Pogledajte deo emisije Ognjena Amidžića.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Janko Petković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti