Nije sve onako kao što izgleda! Dejan Milićević otkrio Cecinu tajnu o kojoj je ćutao 24 godine: Sve se desilo na snimanju spota...

Nije sve onako kao što izgleda! Dejan Milićević otkrio Cecinu tajnu o kojoj je ćutao 24 godine: Sve se desilo na snimanju spota...

Autor: | 05/12/2022

0

Fotograf i reditelj Dejan Milićević decenijama ulepšava najveće zvezde domaće scene, a prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrio je dosad nepoznate detalje saradnje sa Cecom Ražnatović.

Pročitajte: Prošle godine sa prijateljima, a ove... Ceca otputovala na Maldive sa najvažnijim muškarcem u životu FOTO

Dejan Milićević

 

Milićević se dotakao mnogih zanimljivosti iz života folk zvezde, a ono što je najviše skrenulo pažnju jeste jedna zanimljiva priča sa snimanja spota. Naime, on je ispričao kako su Ceci za potrebe snimanja morali da zaližu kosu vodom iz bare, pa se dotakao i tajne pevačicinih noktiju.

Pročitajte: Lepotom hipnotiše, harizmom osvaja - Ovo je najvažnija žena u životu Dejana Milićevića FOTO

Dejan Milićević

 
 

- Pravili smo veštačke nokte od kutije za pavlaku. Kada smo želeli da Ceca ima mačkaste nokte, morali smo da improvizujemo. Tada to nije moglo da se kupi. Nije imalo ni vremena da se izliva, već se od pavlake iseče nokat i prelakira crnim lakom. Onda se ti nokti zalepe selotejpom, stavi se rukavica preko i to bude top - prisetio se Dejan Milićević na Blic TV snimanja spota za pesmu “Nevaljala”.

Youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti