Da li biste joj dali 54 godine? Dubravka Mijatović nikad nije izgledala bolje, nova boja kose oduševila FOTO

Da li biste joj dali 54 godine? Dubravka Mijatović nikad nije izgledala bolje, nova boja kose oduševila FOTO

Autor: | 04/12/2022

0

Dubravka Mijatović ponovo oduševljava izgledom

Karijera Dubravke Mijatović traje decenijama. Imala je svega šest godina kada se pojavila u dečjoj seriji „Vaga za tačno merenje“, sredinom osamdesetih kao tinejdžerka je igrala pored Milene Dravić u uvek rado gledanoj komediji „Nije lako sa muškarcima“, a potom zablistala u „Boljem životu“ i „Srećnim ljudima“. Sjajne uloge ostvarila je i na pozorišnoj sceni, zasluženo osvojila brojna priznanja, a i danas radi nesmanjenim intenzitetom.

Pročitajte: Priča se po gradu - Dubravka Mijatović raspametila izgledom, niko nije prevario vreme kao ona FOTO

Promo

 

Tu je i uloga majke, ona najvažnija u životu. U braku sa glumcem Goranom Radakovićem dobila je ćerku Ivu, koja sada ima 22 godine, dok sa Marinkom Madžgaljem ima trinaestogodišnju Saru. Ovog decembra jedna od naših najpopularnijih glumca proslaviće 54. rođendan. I izgleda kao da je juče snimala „Srećne ljude“. Jednom rečju, savršeno. Kao da se zaledila u vremenu...

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Ćerka Dubravke Mijatović je mamina kopija, upoznajte prelepu Ivu FOTO

Promo

 

Dubravka ovih dana obilazi Evropi sa hit predstavom „Priča se po gradu“, u kojoj igra sa Anastasijom Mandić, Olgom Odanović i Senom Đorović. Anja je na Instagramu objavila fotografiju sa koleginicom nastalu tokom šetnje gradom okićenim pred praznike, na kojoj obe izgledaju zaista sjajno bez mnogo šminke, a tu je i znatno svetlija boja Dubravkine kose. 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin