Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali: Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali: Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

Autor: | 31/05/2022

0

Bivši muž Dubravke Mijatović bio je ovaj poznati glumac 

Jedan od najangažovanijih glumaca Goran Radaković rođen je u Beogradu 1964. godine. Fakultet dramskih umetnosti završio je u klasi profesora Predraga Bajčetića, a popularnost mu je donela uloga u komediji „Tri palme za dve bitange i ribicu“. 

Pročitajte: Na snimanju filma zaljubila se u kolegu, ovo je bivši muž Dubravke Mijatović sa kojim ima ćerku Saru

Promo

 

Taj film obeležio je i njegov privatni život, budući da se zbližio sa koleginicom Dubravkom Mijatović, zaljubili su se, a ubrzo i venčali. Dobili su ćerku Ivu, ali brak, nažalost, nije potrajao. 

‒ Čim se rodila, pokazivala je da ima svoju ličnost, a sada je već u godinama kada se očekuje da bude svoja. Nekada ne umem da se snađem sa njenim prohtevima, ali se trudim i sigurno je da za tim uvek imam želju. Tvrdoglava je na mene, a kada naiđete na nekog ko je sličan vama ili kao vi, to znači neprekidnu borbu. S druge strane, verujem da je ta osobina neophodna kada se živi u ovakvom svetu ‒ izjavio je svojevremeno Goran o Ivi. 

O bivšoj supruzi uvek je pričao biranim rečima, tvrdeći da je odlična majka.

Promo

 

Bivši muž Dubravke Mijatović ubrzo je dobio i sina 

Goran Radaković kasnije se ponovo oženio i dobio sina Mihajla

‒ Volim da budem sa Ivom i Mihajlom, i najčešće zajedno vozimo rolere. Bio sam jedan od prvih očeva u Beogradu koji je na rolerima vozio bebu u kolicima. Vidim da danas mnogi to rade, ali ranije se retko ko usuđivao. Volim kad smo na moru. Odmor sa decom za mene je centralni događaj u godini.

Pročitajte: Bjela se prisetio mladosti - Kakva je to ekipa bila

Aleksandar Krstović

 

Na pitanje da li je emotivno ispunjen Goran je odgovorio: 

‒ Ni sam ne znam jer emotivnu ispunjenost ne mogu da shvatim kao konstantu. Ona se desi na neki period, pa nas napusti. To više zavisi od nekih događaja, možda horoskopa, ali definitivno ne može jednostavno da se opiše. Nikada nisam bio zaljubljen i uvek sam zaljubljen ‒ zaključio je kontradiktarnom izjavom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti