Drugi čovek: Znate li ko je mladić na fotografiji? U jeku korone njegovo prezime slušali smo svaki dan

Drugi čovek: Znate li ko je mladić na fotografiji? U jeku korone njegovo prezime slušali smo svaki dan

Autor: | 04/12/2022

1

Nekad i sad fotografije bude veliku pažnju

I poznate ličnosti nekada su bili deca i tinejdžeri, naravno, ali mnogi ne vole da se prisete tog perioda. Nekima se ne sviđa kako su izgledali, drugi ne žele da se podsećaju snova i planova koje nisu ostvarili.

No, ima i onih koje fotografije iz školskih dana idu u prilog. Među njima je i naš poznati muzičar kome je, dok je pohađao gimnaziju Sveti Sava, mikrofon bio blizak koliko i knjiga. Ipak, verovatno nije mogao ni da nasluti da će jednog dana predstavljati svoju zemlju na Pesmi Evrovizije, a taj podatak upisao je u svoju biografiju 2009. godine.

Pročitajte: Zablistala i nestala - Cveta Majtanović promenila lični opis, zvezda Idola danas izgleda ovako FOTO

Instagram

 

Tri godine kasnije oženio je voditeljku, i to u stilu prave zvezde. Venčanje je bilo u Las Vegasu, u Grejslend kapeli, a matičar je bio odeven kao Elvis Prisli.

Da može da postigne baš sve što zamisli, dokazao je i kada je, što zbog zdravlja, što zbog izgleda, smršao neverovatnih 45 kilograma.

Pročitajte: Pre 32 godine bila je zgodna žena - Verovali ili ne ovo je Džulija Roberts danas FOTO

Youtube Screenshot

 

U svemu što radi Marku Konu podršku pružaju supruga Milica, ćerka Klara i sin Ernest pa mu, samim tim, ništa ne pada teško.

Inače, Marko potiče iz porodice u kojoj su svi visoko obrazovani, njegov otac je bio profesor na fakultetu, dok je stric Predrag Kon završio medicinu, a šira javnost ga je upoznala u vreme epidemije korona virusa, kada je bio na čelu Kriznog štaba.

Studio 8

 

Komentari (1)

Loading
Peki 08:28 05.12.2022
Odgovori

Kada se istripuje dete establišmenta i onda maltretira javnost svojim netalentom...

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti