Zablistala i nestala: Cveta Majtanović promenila lični opis, zvezda Idola danas izgleda ovako (foto)

Zablistala i nestala: Cveta Majtanović promenila lični opis, zvezda Idola danas izgleda ovako (foto)

Autor: | 09/07/2022

1

Cveta Majtanović sada izgleda potpuno drugačije

Prvo muzičko takmičenje za mlade talente u Srbiji „Idol“ održano je 2004. godine, a obeležila ga je Cveta Majtanović. Osamnaestogodišnja Novosađanka očarala je naciju svojim moćnim glasom, a njen hit „Nisam ista“ i danas se može čuti na radio-stanicama.

Pročitajte: Duga smeđa kosa, napadna šminka i rok bend - Ovako je Goca Tržan izgledala pre 28 godina, da li biste je prepoznali (foto)

Iako je snimila solo album, nastupala na Beoviziji, vodila neke televizijske projekte, posle početnog uspeha, koji je mnogo obećavao, nije postigla veću slavu.

Uprkos tome što peva bolje od većine devojaka na našoj estradnoj sceni, Cveta Majtanović nije želela da nastavi muzičkim putem. Upisala je psihologiju, a zatim završila master studije iz oblasti inženjerstva i menadžmenta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

Pročitajte: Bila je plavuša i imala je obrve kakve više nisu u modi - Osvanula Konstraktina slika stara 20 godina, da li biste je prepoznali? (foto)

Youtube printscreen

 

Cveta Majtanović sada izgleda ovako

Kažu da ju je posle pobede u „Idolu“ put vodio širom sveta, od Švajcarske do Koreje, a ako je suditi po njenom profilu na Instagramu sada živi u Italiji, gde radi kao istraživač na Univerzitetu u Trentu. Bavi se naučnim radom, a napisala je i niz zapaženih radova na temu medijskih fenomena.

U međuvremenu prilično se promenila, i od devojčurka koji je nosio naočare za vid stasala je u zgodnu i atraktivnu brinetu.

Facebook

 

Komentari (1)

Loading
Buba 20:28 09.07.2022
Odgovori

Ova devojka je zaslužila i te kako da se za nju zna. Ona je i te kako obeležila takmičenje "Idola" sa jako moćnim glasom i muzičkim talentom. Na žalost živimo u takvom vremenu kada su popularne devojke koje su sve samo ne pevačice...TUGAA

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti