Ko je tajanstveni muž Verice Bradić? Dušan je ugledni biznismen, imaju dvoje dece, a razlika u godinama nije mala

Ko je tajanstveni muž Verice Bradić? Dušan je ugledni biznismen, imaju dvoje dece, a razlika u godinama nije mala

Autor: | 30/10/2022

0

Muž Verice Bradić je uspešni biznismen

Voditeljka političkog tok-šou programa „Hit tvit“ Verica Bradić duže od dve decenije u braku je sa biznismenom Dušanom Grbićem, ali o suprugu i deci nerado govori u intervjuima.

‒ Oni su moja oaza sigurnosti i mira, pa ih verovatno i zbog toga držim podalje od medija. Želim da ih zaštitim od izlaganja javnosti. Nisu oni birali ovaj posao, ja sam ‒ rekla je svojevremeno Verica u intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Verica Bradić supruga i decu čuva daleko od očiju javnosti i za to ima dobar razlog - Ponekad se pitam čime sam ih zaslužila

Promo

 

Davnih dana otkrila je da je suprug stariji od nje 17 godina, ali da im to ne predstavlja problem.

‒ Dušan kaže da je razlika u godinama među nama smešna, da nije dovoljna. Sve ispod dve i po decenije, po njegovom mišljenju, ne vredi ni pominjati. Nikome ne dozvoljavam da mi se meša u život, samim tim ni u izbor partnera. Nisam tip kome nešto može da se sugeriše. Zato, čak ni mama nikad nije imala ništa da mi kaže na tu temu.

Pročitajte: Verica Bradić: Porodicu štitim od javnosti, nisu oni birali ovaj posao već ja

Luka Šarac

 

Verica Bradić i njen suprug imaju dvoje dece, ćerku Elenu i osam godina mlađeg Andreja. U vreme kad je rodila prvo dete završavala je Pravni fakultet.

‒ Kad je trebalo da učim, morala sam da se borim sa grčevima i zubićima. Nije bilo lako, ali to su slatke muke - priznala je popularna voditeljka, koja je svojevremeno napravila sedmogodišnju pauzu na televiziji kako bi se bavila advokaturom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti