Slađa Alegro iskreno: Nisam išla na vantelesnu oplodnju, pobačaje sam imala zbog jedne stvari

Slađa Alegro iskreno: Nisam išla na vantelesnu oplodnju, pobačaje sam imala zbog jedne stvari

Autor: | 10/03/2021

0

Pevačica Slađa Alegro o svojoj višegodišnjoj borbi da se ostvari u ulozi majke nikada nije ćutala, već je želela da svojim primerom pomogne i drugim ženama. Slađa je dva puta izgubila bebu, i u tim teškim periodima najveću podršku joj je pružio suprug Zoran.

Pročitajte: Potresna ispovest Slađe Alegro, detalji koje javnost do sada nije znala: Nikada im nisam zamerala

 

 

- Nijednog trenutka nisam sebi dozvolila da budem "crna" i depresivna. Bolan je to period, teška srca i pomislim i izgovorim da se to dva puta desilo, ali ne dam da mi ta činjenica život pretvori u strah jer on nikome ništa dobro nije doneo. Potrebno je direktno se suočiti sa njim i tako ga pobediti. Moraš da imaš ogromnu podršku partnera, ali da pre svega svojom snagom i voljom rešavaš takve probleme. Ni Zoran ni ja nismo dozvolili da nas obuzme tuga. Zatvorili smo tu stranicu i krenuli dalje. Važno je da smo zdravi, da smo zajedno i sigurna sam da ćemo sve uspešno prebroditi - rekla je Slađa svojevremeno u emotivnom intervjuu za magazin "Hello!". A onda je ubrzo posle ovog intervjua, u junu 2018. godine rodila ćerku Milu

Pevačica Slađa Alegro sada se, po ko zna koji put prisetila ovog izuzetno teškog perida, i ponovila da je svojoj prijateljici Seki Aleksić večno zahvalna. 

Pročitajte: Pevačica Slađa Alegro proslavila poseban datum - Ti si sve na svetu što volim

 

 

- Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života - rekla je Slađa za "Hit Informer" i dodala da je njena ćerkica začeta prirodnim putem:

- Ljudi misle da sam imala problem sa žačećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan. Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti