Zavirite u dom Dragane Kosjerine: Udoban dnevni boravak, mnogo knjiga i kućno izdanje koje će oduševiti jači pol FOTO

Zavirite u dom Dragane Kosjerine: Udoban dnevni boravak, mnogo knjiga i kućno izdanje koje će oduševiti jači pol FOTO

Autor: | 19/11/2022

2

Dragana Kosjerina životni prostor uredila sa puno pažnje

Dan je lepši kada nam prvo „dobro jutro“ poželi Dragana Kosjerina. Sve je, zapravo, lepše uz jedno od zaštitnih lica Radio-televizije Srbije. Viđamo je u jutarnjem programu i popularnom kvizu, a kada se kamere isključe, i kada se i ona isključi, odmara se daleko od svih, u miru i toplini svog doma.

Pročitajte: Ko želi da čestita - Na ruci Dragane Kosjerine konačno sija prsten!

Instagram

 

Ako je verovati fotografijama na Instagramu, životni prostor uredila je tako da svaki kutak odiše komforom. Pored umetničkih dela, počasna mesta na policama zauzimaju knjige. Mnogo knjiga. Nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu. Uostalom, moć pisane reči svakako je veća nego što može da se pretpostavi.

Pročitajte: Stajling za desetku - Dragana Kosjerina zaustavila saobraćaj, njen outfit iskopiraćete već danas

Instagram

 

‒ Dok čitam volim da obeležavam rečenice koje mi se svide. Često prelistam davno pročitane knjige pa u tim rečima nađem novu inspiraciju – otkrila je Dragana uz fotografije sa odabranim delima. Neke citate podelila je sa pratiocima, a pošto među njima dominiraju rečenice iz romana Eriha Marije Remarka, dalo bi se zaključiti da joj je on omiljeni pisac.

Pročitajte: Kreativni haos iz kog se rađaju najbolje ideje - Zavirite u radnu sobu Jelene Đoković

Instagram

 

Sobe su pune prirodne svetlosti, a zidovi i nameštaj su uglavnom bele boje. Takva kombinacija u prostorije unosi osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ih je uredila. Linije su jednostavne, dekor lagan, a stan – moderan i funkcionalan.

Pročitajte: Dugo ga nije bilo u javnosti - Verenik Dragane Kosjerine iznenadio promenom imidža, ne biste ga prepoznali FOTO

Instagram

 

Među dekorativne „predmete“ mogli bismo da svrstamo i cveće.

„Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše“, napisala je lepa voditeljka pored fotografije na kojoj je u prvom planu vaza sa krinovima.

Pročitajte: Kristina Radenković vodi nas u svoju letnju oazu na Fruškoj gori, od raskošnog imanja sa bazenom zastaje dah

Instagram

 

Kada nije na radnom mestu, u studiju, gde je uvek elegantno odevena, Dragana jedva čeka da „uskoči“ u omiljeni kućni stajling - udobnu trenerku, kao što je ova na fotografiji, kojom je pružila podršku fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

“Svi uz našu reprezentaciju! Gledajte prenose sa SP u Kataru svakog dana na RTS-u, a svake večeri, nakon programa, vidimo se u emisiji Biser pustinje”, poručila je lepa Dragana iz svoje dnevne sobe.

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
Beograđanin 13:43 21.11.2022
Odgovori

A šta će joj knjige i laptop na slikama?! Mnogo radi na laptop-u i mnogo čita knjiga?! Evo, svi smo poverovali....

hellomagazin.rs hellomagazin