Jednostavno, moderno i funkcionalno: Zavrili smo u beogradski stan voditeljke Dragane Kosjerine (foto)

Jednostavno, moderno i funkcionalno: Zavrili smo u beogradski stan voditeljke Dragane Kosjerine (foto)

Autor: | 20/02/2022

2

Stan Dragane Kosjerine je moderan i funkcionalan

Dan je lepši kada nam prvo „dobro jutro“ poželi Dragana Kosjerina. Sve je, zapravo, lepše uz jedno od zaštitnih lica Radio-televizije Srbije. Viđamo je u jutarnjem programu i popularnom kvizu, a kada se kamere isključe, i kada se i ona isključi, odmara se daleko od svih, u miru i toplini svog doma.

Pročitajte: Svadba Dragane Kosjerine odložena do daljeg - Brak je formalnost, ne maštam o venčanici

Instagram

 

Ako je verovati fotografijama na Instagramu, životni prostor uredila je tako da svaki kutak odiše komforom. Pored umetničkih dela, počasna mesta na policama zauzimaju knjige. Mnogo knjiga. Nije teško pogoditi šta joj je omiljeni hobi i na koji način leči dušu. Uostalom, moć pisane reči svakako je veća nego što može da se pretpostavi.

Pročitajte: Dugo ga nije bilo u javnosti - Verenik Dragane Kosjerine iznenadio promenom imidža, ne biste ga prepoznali (foto)

Instagram

 

‒ Dok čitam volim da obeležavam rečenice koje mi se svide. Često prelistam davno pročitane knjige pa u tim rečima nađem novu inspiraciju – otkrila je Dragana uz fotografije sa odabranim delima. Neke citate podelila je sa pratiocima, a pošto među njima dominiraju rečenice iz romana Eriha Marije Remarka, dalo bi se zaključiti da joj je on omiljeni pisac.

Pročitajte: Lepotica se ne postaje, već rađa - Dragana Kosjerina objavila fotografiju iz detinjstva i ostavila sve bez reči! (foto)

Instagram

 

Stan Dragane Kosjerine pun je prirodne svetlosti, a zidovi i nameštaj su uglavnom bele boje. Takva kombinacija u prostorije unosi osećaj svežine i čistoće, odajući rafinirani ukus osobe koja ih je uredila. Linije su jednostavne, dekor lagan, a stan – moderan i funkcionalan.

Među dekorativne „predmete“ mogli bismo da svrstamo i cveće.

„Da naporna nedelja lakše prođe i bolje miriše“, napisala je lepa voditeljka pored fotografije na kojoj je u prvom planu vaza sa krinovima.

Pročitajte: Dom je tamo gde je porodica - Zavirite u impresivnu kuću Jelisavete i Miloša Teodosića u Bolonji (foto)

Instagram

 

Kada nije na radnom mestu, u studiju, gde je uvek elegantno odevena, Dragana jedva čeka da „uskoči“ u omiljeni kućni stajling: udobne trenerke, široke džempere ili odeću u kojoj može opušteno da radi vežbe u dnevnoj sobi, na mekom tepihu. No, sve je lako kada svaki kutak životnog prostora skockate po meri svog hedonizma...

Pročitajte: Dragana Kosjerina i Bojan Perduv objavili divne vesti, čestitke samo stižu

Instagram

 

Komentari (2)

Loading
Јелена 15:11 21.02.2022
Odgovori

У првом плану је она, а не њен дом. Осим икеа полице више ништа се ни не види.

Srboljub 21:16 22.02.2022
Odgovori

Bolje bi joj bilo da krene da radja decu,da se jednog dana ne bi osvestila i videla,da ima 60 godina i da je sama u tom istom stanu.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još