Isidora bi plakala od sreće: Vili Pajkić se ostvarila najveća želja, otac i brat primaju čestitke FOTO

Isidora bi plakala od sreće: Vili Pajkić se ostvarila najveća želja, otac i brat primaju čestitke FOTO

Autor: | 14/11/2022

0

Ćerka Isidore Bjelice presrećna, čestitke se nižu

U okviru Originals revije, održane na revijalnoj večeri L’Oreal Fashion Week-a, predstavila se i Vila Pajkić. U programu manifestacije navedeno je da je ona svoju kolekciju posvetila proučavanju dva polariteta – crno i belo, sve ili ništa.

Pročitajte: Vila Pajkić za HELLO! - Mama bi bila ponosna

Đorđe Tomić

 

“Crno bela fotografija suprotno od prostog naziva poseduje veću dubinu koja se ogleda kroz bogatstvo raznih tonova sive boje. Njenu kolekciju najbolje dočaravaju reči kontrast, čvrstoća, asimetrija, emocija, ulica, repeticija.”

Pročitajte: U spomen na voljenu majku - Ćerka Isidore Bjelice raznežila javnost dirljivim gestom (foto)

Đorđe Tomić

 

Đorđe Tomić

 

Vilin dizajnerski poduhvat nagrađen je podrškom i aplauzom publike. Među njima, nažalost, nije bilo i njene majke Isidore Bjelice koja joj je uvek bila najjači vetar u leđa. Dočekala je da Vila upiše modni dizajn na Metropoliten univerzitetu i o tome nam je, u jednom od poslednjih intervjua koje je dala za HELLO! s ponosom govorila.

- Moja jedina ambicija je da su deca slobodna i da žive ono što oni žele, a ne tuđe iluzije i zanose. Ničije, pa ni moje.

Pročitajte: Isidora Bjelica - Želim da moja deca žive ono što žele, a ne tuđe iluzije i zanose

Đorđe Tomić

 

Govoreći o autentičnom modnom stilu koji je njena majka negovala, Vila nam je ispričala anegdotu sa zajedničkog putovanja: 

- Sećam se kada smo u Njujroku ušle u Nike radnju, ja od glave do pete obučena u njihov brend i preponosna zbog toga očekujem da me neko pohvali. Niko ništa. Okrenem se oko sebe i shvatim da su se svi okupili oko Isidore, uključujući i ljude koji su se zatekli u prodavnici. Jedni su se divili njenom šeširu, drugi su hvalili celokupan stil. Samo me je pogledala i nasmejala se. Kad je reč o autentičnosti, mišljenja sam da ona dolazi s godinama, kroz stečeno iskustvo. Retki se, poput Isidore, sa njom rode.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti