Osvojila mu je srce i promenila život: Ćerka Žarka Lauševića udata je za ovog poznatog muzičara FOTO

Osvojila mu je srce i promenila život: Ćerka Žarka Lauševića udata je za ovog poznatog muzičara FOTO

Autor: | 10/11/2022

0

Ćerka Žarka Lauševića udata je za poznatog muzičara

Dobro je poznato da je Žarko Laušević otac troje dece. Sa prvom suprugom Majom dobio je Asju i Dušana, dok u drugom braku sa Anitom ima Janu. Njegovi naslednici nikada se nisu eksponirali u javnosti, a najstarija ćerka je, kako bi zaštitila identitet, na Fejsbuk profilu navela prezime Dabović.

Pročitajte: Slučajnost ne postoji - Ovi datumi otkrivaju neverovatnu priču Žarka i Anite Laušević

Facebook

 

S obzirom da pleni lepotom i talentom to je, ipak, nije “zaštitilo” od radoznalih pogleda. Asja se, inače, bavi fotografijom, a na njenim slikama često se mogu videti predeli Crne Gore. U rodnoj zemlji svog oca, gde je i sama često odlazila, upoznala je čoveka svog života, Nikolu Boškovića.

Pročitajte: Najmlađa ćerka Žarka Lauševića živi u Americi, obrazovana je, lepa i nikada se ne eksponira u javnosti - Ovo je Jana FOTO

Facebook

 

Venčali su se 2014. godine i zatim zajedno otišli u Ameriku, gde je Asja odrasla. Iako ona sama nije davala intervjue, o njenom privatnom životu ponešto se može saznati iz Nikolinih izjava za crnogorske medije.

Naime, on se godinama bavi muzikom, a nedavno je pod imenom “Groovasheen” objavio album koji nosi naziv “Join the Groove”.

- Engleski koristim mnogo više nego crnogorski poslednjih osam godina. Ne pretendujem da osvajam američko tržište, ali sigurno će mi biti drago kada moji prijatelji budu slušali muziku i na engleskom i na crnogorskom jeziku - poručio je u intervjuu za Vijesti.

Pročitajte: Bila je tu kad je bilo najteže - Po izlasku iz zatvora Žarko Laušević utočište je pronašao u domu ove poznate glumice FOTO

Privatna arhiva

 

Nikola je odrastao u Podgorici, sa majkom i bratom, završio je ETF i, kako je rekao, nije ni slutio da će ga život odvesti preko okeana.

- A onda sam upoznao suprugu koja živi u Čikagu. Veza na daljinu je uvek komplikovana, ali nas dvoje smo tome bili veoma posvećeni. Kada sam prvi put otišao kod nje u Ameriku, jedna stvar kod te zemlje me je posebno privukla – raznovrsnost. Toliko različitih ljudi funkcioniše u okviru jednog velikog sistema koji poštuju, što je za mene je to bila fascinantna pojava.

Pročitajte: Žarko Laušević iskreno o supruzi - Anita je samo došla i rekla Razvodim se

Privatna arhiva

 

U obećanoj zemlji promenio je nekoliko poslova, da bi se na kraju zaposlio u kompaniji Apple. Mada je zadovoljan i na privatnom i na poslovnom planu, crnogorskim medijima je otkrio da mu osim porodice i prijatelja najviše nedostaje bend.

- Sigurno da u Americi ima boljih bendova od našeg, ali među nama se stvorila savršena hemija kada sviramo i za to ne postoji zamena. Radujem se svakom dolasku u Crnu Goru da bih, između ostalog, svirao sa svojim bendom - kaže zet Žarka Lauševića.

Linkedin

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti