Sečem drva, živim kao u 18. veku: Iz Amerike se javila Neda iz Greha njene majke, iznenadićete se šta danas radi VIDEO

Sečem drva, živim kao u 18. veku: Iz Amerike se javila Neda iz Greha njene majke, iznenadićete se šta danas radi VIDEO

Autor: | 20/10/2022

1

Glumica Ivana Jovanović, zvezda Šotrine serije „Greh njene majke“, javila se iz Amerike, gde godinama živi. Kratak snimak koji kruži društvenim mrežama pokrenuo je lavinu komentara.

Pročitajte: Verovala je lekarima, ali su napravili stravičnu grešku - Ivana Jovanović porođajnu salu napustila u strašnim mukama

Promo

 

‒ Ćao! Nismo se videli osam godina. Izvinjavam se ako sam razvila akcenat, ali to se dešava sa nama koji smo se odselili iz Beograda ‒ kaže Ivana na početku obraćanja.

Pročitajte: Želela je da se Ivan Bosiljčić oženi sa bogatom devojkom - Jasmina Avramović krije intimu, a njegov zagrljaj nema cenu

 

 

‒ Trenutno živim u prelepom Ajdahu. Ja, u stvari, mogu da kažem da živim u celoj Americi. Stalno putujem. Živela sam sedam godina u Los Anđelesu, sada sam se preselila u Ajdaho, u prelepu, fenomenalnu planinsku atmosferu. Živim kao u 18. veku. Sečemo drva, idemo u kupovinu, ovo je dvorište... I tako, osećam se fenomenalno ‒ priča srpska glumica.

Pročitajte: Ponovo je gledamo u seriji Greh njene majke - Neda živi na drugom kontinentu, jedan Viktor joj je sve i danas izgleda ovako

Facebook

 
 

Ivana je, podsetimo, majka dečaka Viktora. Nekoliko godina živeli su u Los Anđelesu, gde je radila kao kreativni menadžer u jednom restoranu, a potom se okušala i kao instruktor joge.

‒ Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin o svim temama koje me inspirišu – izjavljivala je svojevremeno za srpske medije.

Komentari (1)

Loading
Amia991 21:29 20.10.2022
Odgovori

Kako svi brzo promijene govor … pi .. ja zivim u usa 7-8 god pa ne promijenih djaolje jedno slovo …

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti