Trebalo je sve da bude drugačije, žal za Goricom: Ona će od sada voditi Buđenje sa Draganom Ilićem (foto)

Trebalo je sve da bude drugačije, žal za Goricom: Ona će od sada voditi Buđenje sa Draganom Ilićem (foto)

Autor: | 06/11/2022

0

Smrt Gorice Nešović sve je promenila

Pre mesec dana zauvek nas je napustila Gorica Nešović i iza sebe ostavila veliku tugu i nepremostivu prazninu. Bol za damom prelepog glasa iz dana u dan je sve veća, a najteže je njenim najmilijima, kao i prijateljima i saradnicima sa kojima se svakodnevno čula. 

Jedan od njih je i Dragan Ilić, koji napred sada mora sam. Uz Goricu i Dragana budile su se generacije, a popularno "Buđenje" više nikada neće biti isto. 

Pročitajte: Bile su kao jedno - Najbolja prijateljica Gorice Nešović napisala pismo, istina koja para dušu

Boško Karanović

 

Goričino mesto nikada niko neće moći adekvatno da zameni, ali da nedostanje makar malo bude manja pobrinuće se novinarka Dejana Milović Buha.Tokom svoje karijere je radila na mnogim radio stanicama, a početkom oktobra pridružila se timu "Buđenja sa Goricom i Draganom".

Pročitajte: Prerano ugašen život omiljene radio voditeljke - Jedna želja Gorice Nešović ostala je neostvarena...

- To je trebalo drugačije da izgleda, trebalo je svo troje da radimo. Gorica i Dragan su me pozvali da im se pridružim, trebalo je svo troje da radimo, u smislu da nekad radimo u paru, nekad svi zajedno, razne kombinacije su bile - priznala je Dejana za 24sedam i dodala: 

- Bili su tu razni razgovori, neka mogućnost sa linkovima dok se Gorica skroz ne oporavi i tako dalje. Međutim, nažalost, desilo se to što se desilo, ona je počela da se oporavlja, ali je ispalo tako kako jeste.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin