Zaljubljena u modu i putovanja: Ćerka Darije Kisić je nova zvezda Instagrama FOTO

Zaljubljena u modu i putovanja: Ćerka Darije Kisić je nova zvezda Instagrama FOTO

Autor: | 29/10/2022

0

Ćerka Darije Kisić nikoga ne ostavlja ravnodušnim 

Da li znate kako izgleda ćerka Darije Kisić? I da li biste, kada bi vam neko rekao njeno ime, a ono glasi Tina Tepavčević, mogli da pretpostavite da joj je majka ministarka za brigu o porodici i demografiju Srbije? Pa, dok stoje jedna pored druge na nekom javnom događaju odgovor se sam nameće.

Pročitajte: Lepota se konačno vratila na velika vrata - Ćerka Darije Kisić prošetala modnom pistom, manekenski debi o kom se priča

ATA Images

 

Tina Tepavčević je slika i prilika zgodne doktorke, specijaliste epidemiologije. U maju, kada je ćerka Darije Kisić proslavila 18. rođendan, javnost je počela više da se interesuje za nju. Točak je pokrenula i sama ministarka pošto je na društvenim mrežama otkrila da je postala najsrećnija žena na svetu kada je postala Tinina mama.

 

Pročitajte: Danas je najsrećnija majka na svetu - Darija Kisić Tepavčević konačno pokazala ćerku

 

 

A mlada dama je toliko lepa i zgodna da je ušla i u manekenske vode. Početkom godine debitovala je na reviji Suzane Perić u Dubaiju i modeling joj, s obzirom na stas i visinu, trenutno sasvim dobro ide.

Instagram

 

Kada se nađe na nekoj od njenih omiljenih letnjih destinacija, kao što su Turska, Malta ili pomenuta arapska metropola, pratioce na Instagramu ume da obraduje fotografijama u kupaćem kostimu. Jednu od takvih iskoristila je i za profilnu sliku. Tina voli modu, a voli i centre mode, na primer Pariz, iz kojeg se takođe često javlja.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još