Iz jednog u drugi: Ana Ivanović ovog leta nosi najlepše modele kupaćih kostima (foto)

Iz jednog u drugi: Ana Ivanović ovog leta nosi najlepše modele kupaćih kostima (foto)

Autor: | 03/08/2022

1

Kupaći Ane Ivanović - Ne zna se koji je lepši

“So u kosi, sunce koje ljubi kožu, unutrašnji sjaj... Pokažite svetu svoju prirodnu lepotu”, poručuje Ana Ivanović sa jedne plaže. Fotografija objavljena na Instagramu začas je zaradila četrdeset hiljada lajkova, a ređali su se i komentari puni komplimenata. Neki pratioci su se “posvađali” jer nisu uspeli da se dogovore da li je slika nastala na severu Majorke, pored nekog jezera ili, pak, na Siciliji. Lepa Beograđanka nije se čekirala, pa je mesto gde sa porodicom provodi odmor ostalo misterija.

Pročitajte: Knjiga o kojoj bruji Nemačka - Bastijanova biografija otkrila veliku istinu o Ani posle koje ćete ga gledati drugim očima

Instagram

 

Nekoliko dana ranije, sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom proslavila je šestu godišnjicu srećnog braka uz romantični zalazak sunca na obali mora. Ni tu lokaciju nismo saznali. Uvek bih ti rekao “da”, napisao je nemački fudbaler i raznežio ceo Instagram.

Pročitajte: Prvi korak bio je debakl i čist promašaj - Ovako su se zaista upoznali Ana i Bastijan

Instagram

 

Iako je reket odavno okačila o klin, Ana je i dalje opasna konkurencija top-modelima. Mami uzdahe gde god se pojavi, naročito na plaži, a za savršenu liniju zaslužni su redovna rekreacija, pravilna ishrana, trčanje za decom i pozitivne, zdrave misli, koje često deli na društvenim mrežama.

Pročitajte: Luka i Leon su naše sve - Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još