Letnje izdanje ćerke Darije Kisić: Tina pokazala brutalno telo u bikiniju, u ovim bojama i vi ćete biti vladarka plaže FOTO

Letnje izdanje ćerke Darije Kisić: Tina pokazala brutalno telo u bikiniju, u ovim bojama i vi ćete biti vladarka plaže FOTO

Autor: | 17/07/2023

0

Ćerka Darije Kisić pokazala brutalno telo u bikiniju

Jul i avgust tradicionalno su rezervisani za predah od obaveza koje smo imali od početka godine, kao i za „punjenje baterija“ za ono što nas čeka od jeseni, a to je idealna prilika da sebe častimo nekim lepim putovanjem ukoliko smo ostvarili uspeh na koji smo ponosni.

Tina Tepavčević s punim pravom može sebi da dozvoli jedan poduži odmor.

Instagram

 

Ćerka ministarke za brigu o porodici i demografiju Darije Kisić em je gimnaziju završila kao „vukovac“, em je upisala Medicinski fakultet. Sada je vreme za uživanje na moru.

Pročitajte: Zaljubljena u modu i putovanja - Ćerka Darije Kisić je nova zvezda Instagrama FOTO

Fotografije koje je devetnaestogodišnja lepotica objavila na Instagramu svedoče da ne bi pogrešila i da je odlučila da se ozbiljnije posveti manekenstvu jer je visoka, vitka i perfektno građena. Ove sezone njen izbor je bikini, kao i jarke boje – ljubičasta i plava, koje savršeno pristaju preplanulom tenu.

Instagram

 

Instagram

 

Inače, porodica je izuzetno ponosna na uspehe koje je Tina Tepavčević do sada postigla, a pre svega na činjenicu da će nastaviti profesionalnu tradiciju, s obzirom na to da joj je majka epidemiolog, a baka pedijatar.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti